Μύκονος:Τι φοράνε οι celebrities;

Η Μύκονος είνα χωρίς αμφιβολία το νησί των επωνύμων. Δεν υπάρχει περίπτωση να πας -έστω και για ένα Σαββατοκύριακο και να μην πετύχεις κάποιον.

Τι φοράνε; Πώς κυκλοφορούν ανάμεσά μας; Είναι χαλαροί; Φοράνε τακούνια; Στην παραλία; Έχουν στιλ ή φοράνε απλά ένα μαγιό; Δες… και αποφάσισε τι θα βάλεις στην βαλίτσα σου πριν φύγεις για Μύκονο!

H Κάτια Ζυγούλη δεν χρειάζεται τίποτα άλλα παρά μόνο ένα τοπ και το μαγιό της -ακόμα και όταν βρίσκεται στο Καλό Λιβάδι, μια από τις κοσμικές παραλίες του νησιού. Η άνεση και η ανεπιτήδευτη χαλαρότητα είναι πάντα must στο νησί των ανέμων!

BY NIGHT


Η Ελεονώρα Μελέτη αποζητά την άνεση και στις διακοπές. Για το λόγο αυτό επιλέγει να φορέσει baggy jeans συνδυασμένο με φλατ σανδάλια και λευκό κοντομάνικο τζάκετ για την νησιώτικη ψύχρα. Δεν απουσιάζουν βέβαια και οι επώνυμες υπογραφές αφού η τσάντα και η ζώνη είναι Louis Vuitton Monogram.


H Γωγώ Μαστροκώστα προτιμά ένα σαλβάρι με έντονα prints για τους βραδινούς περιπάτους στα Ματογιάννια. Το συνδυάζει με απλό μαύρο τοπ και μπεζ πλατφόρμες. Μας αρέσει πολύ το λευκό φουλάρι της που χωρίς αμφιβολία είναι το συνώνυμο των καλοκαιρινών διακοπών και των καλοκαιρινών φωτογραφιών.

BY DAY


Η Σίσσυ Φειδά απολαμβάνει τα νερά της Μυκόνου φορώντας μπλε μπικίνι, κοκάλινα γυαλιά Rayban και ψάθινο καπέλο τύπου Fedora. Ένα καπέλο αρκεί για να σε συνοδεύσει το στιλ ακόμα και στις βουτιές σου.


Η Δέσποινα Καμπούρη μαυρίζει στις ξαπλώστρες του Nammos φορώντας ένα γκρι μεταλλιζέ μπικίνι και κόκκινα κοκάλινα γυαλιά -έτσι για αντίθεση. Οι χρωματικές εκπλήξεις δίνουν στο στιλ μια ενδιαφέρουσα ώθηση. Ω ναι!

Read More

And More