Οι εμφανίσεις της Michelle Obama στην Αγγλία

Οι εμφανίσεις της Michelle Obama στην Αγγλία | tlife.gr

Η επίσημη επίσκεψη της Michelle Obama στην Αγγλία γέμισε το παλάτι με high fashion αποτυπώνοντας το απαράμιλλο στιλ της πρώτης κυρίας της Αμερικής!

Αρχαιοεληνικό φόρεμα από τον Tom Ford, σκουλαρίκια Cathy Waterman και γάντια όπερας ήταν η επιλογή της Michelle για το πρώτο της δείπνο στο Buckingham Palace.

Η Michelle έδωσε μια ομιλία γεμάτη έμπνευση στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης! Για την περίσταση τίμησε την Sarah Burton του οίκου Alexander McQueen επιλέγοντας λευκό πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και φαρδιά δερμάτινη ζώνη στη μέση από την ανοιξιάτικη συλλογή!

Στο δείπνο που έδωσε ο Πρόεδρος της Αμερικής προς τιμήν της βασιλικής οικογένειας στο Winfield House η Michelle φόρεσε μια μαύρη τουαλέτα Ralph Lauren από το χειμώνα του ’11! Ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω ποια από τις δύο τουαλετες μου άρεσε περισσότερο!

Συντροφιά με την Samantha Cameron η Michelle σέρβιρε φαγητό σε στρατιωτικούς στο barbecue που έγινε στον αριθμό 10 της Downing Street. Επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα Tracy Reese! Θα προτιμούσα να είχε φορέσει κάτι πιο χρωματιστό και ανοιξιάτικο όπως το Jonathan Saunders της Samantha.

READ more