Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκαναν οι σταρ αυτή την εβδομάδα! Ψήφισε το αγαπημένο σου look

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

 

Η Emily Blunt επέλεξε να υιοθετήσει στο στιλ της μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, το καρό. Για την ακρίβεια επέλεξε ένα total look του σχεδιαστή Michael Kors με βασικά κομμάτια ένα καρό τοπ κι ένα καρό παντελόνι. Στο σύνολο πρόσθεσε ένα παλτό σε έντονο χρώμα και πέδιλα.

 

Η Sandra Bullock αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη χαμηλή θερμοκρασία στη Νέα Υόρκη με ένα very stylish look. Η ίδια επέλεξε ένα αέρινο maxi φόρεμα με polka dot στοιχεία, του έδωσε χρώμα με μια κίτρινη γούνα και sexy twist με over-the-knee boots.

 

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στο GNTM. Το ίδιο κατάφερε να κάνει και στο τελευταίο επεισόδιο του reality show με το glam androgyne style της που απαρτιζόταν από μια sparkly ολόσωμη φόρμα της σχεδιάστριας Maria Aristidou.

 

Η Meghan Markle ξέρει πως να αναδεικνύει το σώμα της και τι να επιλέγει στην περίοδο της εγκυμοσύνης. Σε μια πρόσφατη εμφάνιση φόρεσε ένα midi printed φόρεμα Brock Collection σε συνδυασμό με ένα Soia & Kyo Adelaida παλτό και Aquazzura bow pumps.

 

Είναι μια από τις αγαπημένες μας διάσημες με ένα αρκετά effortless style. Η Olivia Culpo συνδύασε το flared Lee jeans της με ένα μπλε ζιβάγκο και μια λευκή belt bag του οίκου Chanel. Τέλειο look για daily εμφανίσεις.

 

Η Chiara Ferragni ξέρει πως να είναι καλοντυμένη στο κρύο, ακόμα και όταν επιλέγει ένα casual look. Η ίδια συνδύασε ένα ψηλόμεσο τζιν με ένα κόκκινο πουλόβερ και λεοπάρ puffer jacket, ενώ σε αξεσουάρ προτίμησε λευκά sneakers Gucci και chain bag Chanel.

 

H Hailey Baldwin φόρεσε ένα Sonia Rykiel μπλε σακάκι σε συνδυασμό με το αγαπημένο της Levi’s τζιν, ένα λευκό τοπ Acne Studios και μπλε lace up boots Yeezy. Αν αναρωτιέσαι λοιπόν, τι θα φορέσεις τις επόμενες μέρες στο γραφείο, τώρα ξέρεις!

 

Η Natalie Portman σε μια σπάνια εμφάνιση που έκανε φόρεσε ένα σκουρόχρωμο και πολύ fashionable σύνολο. Για την ακρίβεια, επέλεξε ένα μαύρο ζιβάγκο, ένα καρό σακάκι στους ώμους, γκρι ψηλόμεσο παντελόνι και θηλυκά μαύρα πέδιλα.

 

Η Jessica Hart με total look που έφερε την υπογραφή του οίκου Fendi. Το μοντέλο επέλεξε να “παίξει” με το κόκκινο και τα σκούρα χρώματα, καθώς επίσης και με τις loose γραμμές.

 

Η Keira Knightley σε μια επίσημη εμφάνιση επέλεξε ένα vintage chic look που μας άρεσε πολύ. Βασικό κομμάτι του look ήταν ένα maxi dress The Vampire’s Wife με ruffles και statement sleeves. Προτίμησε να ολοκληρώσει το σύνολό της με μαύρα tango pumps.

 

H Sarah Jessica Parker φόρεσε ένα βελούδινο φόρεμα με leopard μοτίβο σε μαύρο χρώμα, μαύρο καλσόν Wolford και μαύρες point toe pumps SJP by Sarah Jessica Parker.


Read More

And More