Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των celebrities αυτή την εβδομάδα! Ψήφισε το καλύτερο look

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

 

Η Meghan Markle για ακόμα μια φορά μας έδειξε την αγάπη της για τη μονοχρωμία. Η Δούκισσα του Sussex φόρεσε ένα total nude look που απαρτιζόταν από ένα κλος φόρεμα κι ένα σακάκι Brandon Maxwell, ένα clutch Carolina Herrera και lace-up γόβες Aquazzura.

 

H Emma Roberts ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και το πρώτο πράγμα που προσέξαμε είναι το ultra stylish look της. Για την ακρίβεια, φόρεσε ένα classic jeans σε συνδυασμό με λευκό πουλόβερ και παλτό σε γήινο – ζεστό χρώμα, τα οποία σέταρε με lace-up ankle boots και τσάντα από τον οίκο Chloe.

 

H Olivia Culpo βρίσκεται στις καλοντυμένες σχεδόν κάθε εβδομάδα και όχι άδικα. Αυτήν τη φορά φόρεσε μια μπεζ ολόσωμη φόρμα σε συνδυασμό με δερμάτινες μπότες και ζώνη. Η ίδια αποθέωσε το look της με μια banana bag από τον οίκο Fendi που φόρεσε σταυρωτά στον κορμό της.

 

Η Lottie Moss είναι ανερχόμενο μοντέλο και αδερφή της Kate Moss. Οι στιλιστικές της επιλογές μας έχουν απασχολήσει κάποιες φορές, αλλά αυτή η εμφάνιση είναι μια από τις καλύτερες που έχει κάνει. Η ίδια έδωσε το “παρών” στη νέα έκθεση του Dior και επέλεξε να φορέσει ένα leather dress σε συνδυασμό με ένα ζιβάγκο και ολοκλήρωσε το σύνολό της με μαύρα αξεσουάρ από τον γαλλικό οίκο.

 

Η Demi Moore φόρεσε σε ένα event ένα shirt dress κι ένα γκρι καρό παλτό Stella McCartney, Chloe lace-up μπότες κι ένα clutch Christian Louboutin. Μας αρέσει πολύ που πρόσθεσε στην εμφάνισή της μαύρο διάφανο καλσόν.

 

Η ηθοποιός Laura Harrier έκανε μια ultra stylish και πολύχρωμη εμφάνιση με βασικό κομμάτι ένα ριγέ κοστούμι Rosie Assoulin. Η Laura έδωσε χρώμα στο αποτέλεσμα με μια mini tote τσάντα Mulberry σε μπλε απόχρωση και ολοκλήρωσε με μαύρες suede γόβες.

 

Η Nicole Kidman εμφανίστηκε στο Σίδνεϊ για την πρεμιέρα της ταινίας “Destroyer”. Για το event επέλεξε να φορέσει ένα timeless κοστούμι σε off-white χρώμα Ermanno Scervino και sparkly γόβες Sergio Rossi.

 

H Stella Maxwell εμφανίστηκε με ένα night goth look και κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Για την ακρίβεια, φόρεσε ένα διάφανο μαύρο φόρεμα από μεταξωτό τούλι και δαντέλα το οποίο συνδύασε με εσώρουχα σε vintage style και Dr. Martens combat boots.

 

H Rita Ora συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή Giuseppe Zanotti και μαζί δημιούργησαν μια συλλογή παπουτσιών για τις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα. Στην παρουσίαση της new collection φόρεσε ένα ασύμμετρο λεοπάρ φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ το οποίο συνδύασε με PVC mules από τη συγκεκριμένη συλλογή.

 

Η Victoria Beckham μας εντυπωσιάζει πάντα με τις στιλιστικές της επιλογές, και αυτή η φορά δεν αποτελεί εξαίρεση. Η σχεδιάστρια φόρεσε μια δερμάτινη φούστα κι ένα χακί πουλόβερ από τη δική της συλλογή, τα οποία ανάδειξε με snakeskin τσάντα, peep-toe μπότες και oversized γυαλιά ηλίου.


Read More

And More