Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκαναν οι σταρ αυτή την εβδομάδα! Ψήφισε το αγαπημένο σου look

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

 

Η Alexa Chung επέλεξε ένα total look από την προσωπική της συλλογή. Βασικά items ήταν ένα τζιν, ένα παλτό, πουλόβερ, πουκάμισο και ο parisian μπερές.

 

Η Amber Heard έκανε μια glam εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας “Aquaman” στο Λος Άντζελες. Για την περίσταση επέλεξε ένα Julien MacDonald dress με διαφάνειες και sparkling λεπτομέρειες.

 

Η Emily Blunt στην πρεμιέρα της ταινίας “Mary Poppins Returns”, φόρεσε ένα royal blue Schiaparelli dress από μεταξωτό σατέν εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

 

Η Jennifer Lopez υπέκυψε στο δυναμικό style που λανσάρει ο Fendi και φόρεσε ένα total look του οίκου. Το μονοχρωματικό σύνολο απαρτιζόταν από over-the-knee boots, μια δερμάτινη φούστα, crop jacket, mini bag κι έναν μπερέ.

 

H Kate Middleton προτίμησε για ακόμα μια φορά ένα polka dot dress σε midi γραμμή. Το φόρεμά της έφερε την υπογραφή του brand L.K. Bennett και το συνδύασε με ένα ζευγάρι suede γόβες.

 

Η Jennifer Aniston πάντα μας εκπλήσσει με τις στιλιστικές επιλογές που κάνει στο κόκκινο χαλί. Αυτήν τη φορά επέλεξε ένα mini sequin dress από τη σχεδιάστρια Stella McCartney και το συνδύασε με μαύρα strappy πέδιλα και μαύρο clutch.

 

H Nicole Kidman απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό με ένα Jason Wu dress το οποίο είχε διακοσμητικά κρύσταλλα στους ώμους. Το συνδύασε με ένα Roger Vivier clutch και πέδιλα με φτερά.

 

Η Hailey Bladwin κάνει τις πιο εκπληκτικές street style εμφανίσεις. Αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση αφού επέλεξε το must πανωφόρι της σεζόν (το shearling jacket) σε συνδυασμό με ένα τζιν και φουτουριστικά sneakers.

 

H Zoe Saldana σε ένα V.I.P. πάρτι φόρεσε ένα Chloe satin φόρεμα σε συνδυασμό με λεοπάρ γόβες Tamara Mellon κι ένα πράσινο clutch.

 

Η Jenna Dewan με σατέν look Adriana Iglesias το οποίο απαρτιζόταν από μια μπορντό παντελόνα κι ένα τοπ με cuts.


Read More

And More