Oι πιο ωραίες instagram pics που ανέβασαν αυτήν την εβδομάδα οι celebrities

Μία ακόμη εβδομάδα φθάνει στο τέλος της και το Σάββατο πλέον έχουμε καθιερώσει μία βόλτα στο instagram των celebrities για να βλέπουμε όμορφες εικόνες.

Η καραντίνα για μας έχει τελειώσει αλλά κάποιες διάσημες ακόμη είναι σπίτι χωρίς αυτό να τις εμποδίζει να έχουν επαφή με το κοινό τους ανεβάζοντας φωτογραφίες με το τι κάνουν και πως περνάνε.

Πάμε να δούμε μαζί τις πιο ωραίες insta pics και να πάρουμε ιδεές για look τώρα που ο καιρός αλλάζει και θέλουμε ανανέωση.

@oliviapalermo

Η Olivia Palermo βγαίνει βόλτα στην πόλη με τον αγαπημένο της και επιλέγει ένα suede φόρεμα με loafers ενώ προσθέτει και ένα τέλειο μεταξωτό μαντήλι, εμφάνιση γαι chic weekend.

@ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα κάνει βόλτες στην πόλη και φοράει cute button up φόρεμα σε φούξια απόχρωση που μας αρέσει πάρα πολύ, τα φορέματα τώρα είναι η καλύτερη επιλογή με flat shoes.

@haileybieber

H Hailey κάνει ένα cool denim to denim σύνολο με jacket jean ενώ προσθέτει το κλασικό και πάντα στιλάτο λευικο t shirt. Mας αρέσει που δεν αποχωρίστηκε τα χρυσά της κοσμήματα και δίνει στο σύνολο ενα twist που το ανεβάζει.

@foureira

Η Ελένη Φουρέιρα φοράει το τέλιο τζιν με west booties Και ένα scarf top και μας δίνει ιδέα για styling αυτό το ΣΚ.Στα πολύ plus τα aviator γυαλιά ηλίου της.

@emrata

Η Emrata λανσάρει ανδρική σειρά και ποζάρει μαζί της ο συζηγός της.Τα νέα κομμάτια θα έχουν το ίδιο μοτίβο με τα γυναικεία και έτσι θα έχεις ένα matchy matchy αποτέλεσμα με τον αγαπημένο σου.

@chismpo

H Xριστίνα Μπόμπα φοράει ένα τέλειο φόρεμα και ποζάρει ξανά για το instagram της. Τα αέρινα φορέματα ειναι κλασικά κομψά και τα φοράμε πλέον όλο τον χρόνο.

 

@chiaraferragni

H Chiara ξεκίνησε τις μετά καραντίνα βόλτες με τον γιό της και επέλεξε να φορέσει ένα ψηλόμεσο shorts με crop top στο ίδιο μοτίβο ενώ τα συνδύασε με sneakers και χρυσά κοσμήματα.

@jeanedamas

H Jeane Damas αγαπάει το floral σε φορέματα και φούστες και σημερα επιλέγει να μας προτείνει ένα vintage φόρεμα σε lingerie ύφος που έχει αυτό το print και μας αρέσει πολύ.

 

@alessadraambrosio

Φούστα και crop top στο ίδιο print που δίνει summer mood στην εμφάνιση και φτιάχνει το κεφι της Ambrosio.Τα σύνολα δεν είναι πλέον ξεπερασμένη τάση και παίζον πολύ δυνατά αυτό το καλοκαίρι.

@heidiklum

Ολόσωμη φόρμα και sneakers για την Heidi που μας υπενθυμίζει πόσο casual cool είναι αυτό το κομμάτι όχι μόνο τώρα αλλά όλο τον χρόνο.

 

Read More

And More