Οι σταρ έβαλαν τα καλά τους και πήγαν στα Αμερικάνικα Μουσικά βραβεία 2010

Στην Καλιφόρνια συγκεντρώθηκαν για ακόμη μια φορά τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής για να γιορτάσουν την επιτυχία τους! Τα American Music Awards ήταν η αφορμή για να στηθεί ακόμα ένα κόκκινο χαλί στην πόλη των αγγέλων… στην πόλη των αστέρων!

Taylor Swift

H Taylor Swift με ένα φόρεμα Collette Dinnigan σε μια εμφάνιση που μας θυμίζει πολλές παλαιότερες! Μάλλον έχει βρει το στιλ της κάπου ανάμεσα σε σέξι ντισκομπάλα και glamorous pop star!

Rihanna

Η Rihanna αυτή τη φορά, φοράει πραγματικά Elie Saab! Την τελευταία φορά στα EMA της Μαδρίτης φορούσε Marchesa αλλά είχε δηλώσει ότι φοράει Elie Saab! H δαντέλα με τα φλοράλ μοτίβα της πάει πάρα πολύ και την κάνει να ξεχωρίσει ανάμεσα στις υπόλοιπες εμφανίσεις του κόκκινου χαλιού! Μας αρέσει πολύ το γεγονός ότι κατέβασε τον τόνο στο κόκκινο χρώμα των μαλλιών της!

Katy Perry



Μια εμφάνιση που σίγουρα δεν περιμέναμε από την Katy Perry! Συνήθως αποσκοπεί σε μια ηχηρή δήλωση ή τουλάχιστον στο να τραβήξει την προσοχή με έντονα παιχνιδιάρικα χρώματα! Σε αυτή την εμφάνιση όμως έρχεται πιο κοντά στη ρομαντική κοριτσίστικη πλευρά του εαυτού της με ένα στράπλες μίντι φόρεμα Badgley Mischka.

Fergie



Η Fergie με ένα φόρεμα των Falguni and Shane Peacock κατάφερε να φτάσει ακριβώς στο ζητούμενο σημείο, δηλαδή εξεζητημένο αλλά κομψό! Τα φτερά της πάνε πολύ αλλά θα ήταν καλύτερα να είχε τραβήξει τα μαλλιά προς τα πίσω για να δώσει έμφαση στην ιδιαίτερη λεπτομέρεια που έχουν οι ώμοι!

Jessica Alba

Η Jessica Alba είναι ασφαλής με ένα μικρό μαύρο φόρεμα με όγκο στον ένα ώμο! Ως εκεί… δεν έχει κανένα άλλο σχόλιο! Μήπως το L.B.D. σημαίνει Little Boring Dress;

Miley Cyrus



Από ποια ηλικία επιτρέπονται τα φορέματα με ουρά; Η Miley Cyrus γεννημένη στις 23 Νοεμβρίου του 1992 (σήμερα έχει γενέθλια) φοράει ένα ανοιξιάτικο Μarchesa λίγο πριν κλείσει τα 18! Το φόρεμα όμως είναι εκθαμβωτικά κομψό και το υποστηρίζει πολύ σωστά!

KE$HA

Η Ke$ha έχει αρχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού! Στα τελευταία EMA της Μαδρίτης είχε παραλάβει το βραβείο της τρεκλίζοντας ενώ τώρα μετά βίας καταφέρνει να κρατήσει τα μάτια της ανοικτά! Η μωβ γούνα είναι ωραία by the way!

Willow Smith

H star που έκανε την έκπληξη με την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί δεν ήταν άλλη από την δεκάχρονη Willow Smith που ξέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της ακόμα και αν δεν έχει μπει στην εφηβεία!

Read More

And More