Οι stylish εμφανίσεις που έκαναν οι διάσημες αυτήν την εβδομάδα!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

 

Η Emily Ratajkowski φόρεσε ένα λευκό mini φόρεμα με off shoulder cut, πρόσθεσε ένα ζευγάρι λευκά sneakers και ολοκλήρωσε με μια τσάντα από τον ιταλικό οίκο Prada.

 

H Kim Kardashian επέλεξε ένα ροζ μίνι φόρεμα σε συνδυασμό με PVC γόβες κι ένα ιδιαίτερο chain bag που έμοιαζε με pop corn.

 

Η Hailey Baldwin φόρεσε ένα night look με βασικά κομμάτια ένα φόρεμα από το brand Realisation Par, stylish suede mules και μια mini Prada bag.

 

Η Jessica Biel έκανε μια κομψή εμφάνιση με βασικό κομμάτι ένα Johanna Ortiz φόρεμα. Πρόσθεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Graziela Gems, Dana Rebecca Designs δαχτυλίδια, ένα κόκκινο clutch Jimmy Choo και λευκές Christian Louboutin γόβες.

 

Η Joan Smalls φόρεσε ένα total satin look που απαρτιζόταν από ένα μπλε πουκάμισο και μια πράσινη παντελόνα Héros, τα οποία συνδύασε με Giuseppe Zanotti πέδιλα και Nam Cho κοσμήματα.

 

Η Lucy Hale φόρεσε ένα bodysuit Wolford, μια ζιπ κιλότ από το brand Sea και super stylish block heels Mercedes Castillo.

 

H Jennifer Lopez με tweed φόρεμα Gucci, Chanel τσάντα, γόβες με PVC στοιχεία και oversized πορτοκαλί γυαλιά ηλίου.

 

Η Rosie Huntington Whiteley συνδύασε το αγαπημένο της τζιν με ένα σατέν τοπ, μια Christian Dior τσάντα, μαύρα γυαλιά ηλίου και nude πέδιλα.

 

Η Jennifer Garner με chic look που είχε σαν βασικό κομμάτι ένα midi φόρεμα Roland Mouret σε navy χρώμα το οποίο συνδύασε με strappy γόβες στην ίδια απόχρωση.

 

Η Zoe Kravitz έδειξε την αδυναμία της στο masculine style, επιλέγοντας ένα oversized πουκάμισο, μια παντελόνα και velvet pumps.


Read More

And More