Ooops! Οι πιο κακοντυμένες celebrities του 2016

Λοιπόν λοιπόν! Αφού βρήκαμε, αναλύσαμε και ψηφίσαμε τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες και ξένες celebrities που είδαμε το περασμένο έτος, αποφάσισα να αφήσω το καλύτερο part για το τέλος! Θυμάσαι που σου είχα πει να μείνεις συντονισμένη στο Tlife γιατί θα ακολουθούσε ένα δυνατό θέμα με τις πιο κακοντυμένες stars του 2016; Ε λοιπόν, ήρθε η ώρα να κάνουμε μια τελευταία αναδρομή στο παρελθόν, να θυμηθούμε και να σχολιάσουμε τις πιο DON’T επιλογές που έκαναν οι διάσημες σε red carpets και events!

Για ακόμα μια φορά, φυσικά, σου δίνω την επιλογή να ψηφίσεις και να δώσεις εσύ το χρυσό βατόμουρο στην πιο κακοντυμένη. Όχι από κακία, αλλά για να αποκτήσει περισσότερο fun το σημερινό μας θέμα. Ας περάσουμε να δούμε τις υποψηφιότητες…

Η Alicia Keys μπορεί να απασχόλησε τον beauty κόσμο με το bare face (aka χωρίς ίχνος μακιγιάζ), δεν μπορούμε να πούμε όμως ότι έκανε το ίδιο και με το κομμάτι του fashion. Η Alicia στα MTV Music Awards επέλεξε ένα φόρεμα just Cavalli που κατά την άποψή μας ούτε κολάκευε τη σιλουέτα της, ούτε ταίριαζε σε αυτό το event.

Πραγματικά δεν ξέραμε τι ήθελε να πει η Bella Thorne με αυτήν την εμφάνιση στα American Music Awards. Οκ, το παντελόνι και το σακάκι δεν μας χαλάει τόσο. Αλλά ίσως θα έπρεπε να κάνει μια άλλη επιλογή όσον αφορά στο τοπ ή να κουμπώσει τουλάχιστον το σακάκι της. Παρόλα αυτά, το πιο κακόγουστο σημείο πάνω της είναι τα μαλλιά που θυμίζουν λίγο… απόκριες!

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε ποτέ από την rock Gwen Stefani να επιλέξει ένα princess style φόρεμα. Πρώτον, δεν ταιριάζει στην προσωπικότητά της. Δεύτερον, μας φαίνεται ότι το αποτέλεσμα είναι λίγο χλωμό και άχρωμο και τρίτον της προσθέτει αρκετό όγκο στην περιοχή της μέσης, χωρίς λόγο κιόλας. Το gown ανήκει στο brand Marchesa αν αναρωτιέσαι.

Μια ακόμα λανθασμένη επιλογή που έφερε πάλι την υπογραφή του brand Marchesa. Η Heidi Klum μπορεί να εντυπωσιάζει κάθε φορά με τις Halloween εμφανίσεις που κάνει κάθε χρόνο, αλλά το red carpet των Oscars δεν “σηκώνει” ένα τέτοιου είδους στιλ! Εμάς πάντως μας θύμισε περισσότερο κάποια πριγκίπισσα της Disney, παρά μια εντυπωσιακή και glam εμφάνιση.

Μπορεί να μας αρέσουν οι ασυμμετρίες, αλλά όχι στην υπερβολή τους. Είδαμε, που λες, την Karlie Kloss στα American Music Awards με ένα μανίκι, μισή maxi φούστα (η άλλη μισή ήταν mini) και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το φόρεμα είχαν οι σατέν icy blue πινελιές που σίγουρα δεν έδεναν με το υπόλοιπο σύνολο.

Η Kourtney Kardashian σίγουρα είναι sexy και σπανίως μας απογοητεύει στιλιστικά. Παρόλα αυτά όμως, η εμφάνισή της στα βραβεία Glamour δεν μας άρεσε. Πιστεύουμε ότι είναι λίγο υπερβολικό το βαθύ ντεκολτέ, η ιδιαίτερη πλέξη στο σημείο της μέσης και στα πλαϊνά του φορέματος και το κόκκινο μεταλλικό χρώμα.

Καλά, εδώ νομίζω πως δεν χρειάζονται ιδιαίτερες επεξηγήσεις. Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τις αντισυμβατικές εμφανίσεις της Lady Gaga, αλλά με αυτό το look στο Met Gala ξεπέρασε κάθε όριο. Sorry Mother Monster!

Στο ίδιο event φαίνεται πως και η Madonna τρελάθηκε λίγο. Οκ, θα μου πεις Madonna είναι ότι θέλει μπορεί να κάνει. Αλλά, αγαπητή μου αναγνώστρια, οι τόσες πληροφορίες, το τόσο γυμνό και τα τόσα κοσμήματα μας μπέρδεψαν λίγο.

Σίγουρα όταν έχεις ένα τέτοιο σώμα μπορείς να φορέσεις το οτιδήποτε. Η επιλογή που έκανε όμως η Naomi Cambell στα MTV Music Awards εμάς μας θύμισε περισσότερο κάλυμμα καρέκλας ακριβού εστιατορίου, παρά φόρεμα.

Μάλιστα! Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω. Η Nicki Minaj έχει σίγουρα το δικό της στιλ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι στιλάτη φορώντας ένα mermaid gown σε μπλε χρώμα, που τονίζει όσο δεν πάει τους γλουτούς της, έχει ιδιαίτερα και sexy stripes στο ντεκολτέ, cut outs στη μέση και διαφάνειες. Πόσο ακόμα;

Μπορεί η Rachel Zoe να ήθελε να κάνει μια bohemian glam εμφάνιση στα βραβεία Glamour, αλλά κάτι δεν πήγε καλά στην πορεία. Το σατέν φόρεμα με χρυσές αποχρώσεις σε συνδυασμό με τα χρυσά κοσμήματα και τα χρυσά αξεσουάρ έφεραν ένα υπερβολικό και όχι ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Αχ αυτό το κορίτσι! Εκεί που λέμε ότι η Rihanna είναι η ιέρεια του στιλ, με μια μόνο εμφάνιση μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν της αξίζει αυτός ο τίτλος. Η ίδια στα MTV Video Music Awards επέλεξε ένα σατέν gown που δεν κολακεύει καθόλου το σώμα της και θυμίζει περισσότερο τη χρυσή εποχή της Βασίλισσας Ελισάβετ, παρά τη Rihanna!

Μπορεί η Zendaya να είναι το it girl του 2016, αλλά η αλήθεια είναι ότι μας απογοήτευσε λίγο με αυτήν της την εμφάνιση. Για την ακρίβεια oi 3D λεπτομέρειες στα μανίκια σε συνδυασμό με τη full skirt του φορέματος είναι λίγο too much.

Read More

And More