Πως ντύνονται οι σταρ… όταν βρίσκονται εκτός έδρας;

Οι σταρ ταξιδεύουν συνέχεια και παντού! Άλλοτε για διακοπές και πιο συχνά για δουλειά. Τα πεντάστερα ξενοδοχεία με τις εξωφρενικά ακριβές σουίτες έχουν γίνει σπίτια τους! Η κάθε έξοδος από το ξενοδοχείο είναι ένα fashion statement και μάλιστα όταν επισκέπτονται μια χώρα επιδιώκουν να ντύνονται με σχεδιαστές από τη συγκεκριμένη χώρα μόνο και μόνο για να δηλώσουν την εκτίμησή τους στην εγχώρια μόδα!

Εμείς διαλέξαμε τις 9 πιο αγαπημένες εμφανίσεις στο κατώφλι των ξενοδοχείων και σου τις παρουσιάζουμε!

Η Beyonce επισκέπτεται το Miami και καταλύει στο ξενοδοχείο Delano μαζί με το σύζυγο της Jay Z. To μονόχρωμο μίνι φόρεμα είναι τάση και η B το υποστηρίζει πολύ καλά! Η μόνη απορία είναι πόσα βήματα μπορεί να κάνει πάνω σε ένα τόσο λεπτό τακούνι! Η Victoria μπορεί να είναι μια βέρα Βρετάνη όμως έχοντας επιλέξει να ζει μόνιμα στο ηλιόλουστο Λος Άντζελες αναγκάζεται να μένει πλέον σε ξενοδοχείο κάθε φορά που επισκέπτεται το Λονδίνο! Αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε γενναίες δόσεις χρώματος την τελευταία της επίσκεψη στην Αγγλία τόλμησε να σπάσει την μουντή ατμόσφαιρα της πόλης με ένα κίτρινο φόρεμα από τη συλλογή της. Είναι άλλωστε η πιο καλή πρέσβειρα της κολεξιόν της! Η Angelina Jolie αγαπάει το μαύρο! Όταν όμως φοράει χρώμα την αγαπάμε εμείς! Στο Βερολίνο, βγαίνει από το ξενοδοχείο της Adlon φορώντας ένα midi μπλε φόρεμα που την κολακεύει ιδιαίτερα!

H Jennifer Lopez φτάνει στο ξενοδοχείο La Concha της πόλης San Juan έχοντας μαζί της το αγαπημένο της αξεσουάρ (δεν το αποχωρίζεται σε καμία red carpet εμφάνιση) τον σύζυγο της Marc Antony! Για μια casual εμφάνιση επιλέγει να ντυθεί απλά με ένα τζιν παντελόνι, σανδάλια και πουλόβερ. Η weekend bag της χωράει όλα όσα χρειάζεται! Η Jessica Alba στη Βενετία είναι έτοιμη να βγει στα κανάλια έχοντας τον χάρτη της πόλης ανά χείρας! Τζιν μπουφάν, γκρι υφασμάτινο παντελόνι και ένα απλό τοπ την κρατούν μακριά από τη star που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο κόκκινο χαλί! Η Anne Hathaway φοράει ένα δερμάτινο τζάκετ με επένδυση εσωτερικής γούνας Burberry Prorsum φτάνοντας στην πρωτεύουσα της Γηραιάς Αλβιώνας προκειμένου να προωθήσει την νέα της ταινία “Love & Other Drugs” συντροφιά με τον συμπρωταγωνιστή της Jake Gyllenhaal.

H Jessica Simpson βγαίνει από το ξενοδοχείο της στην Νέα Υόρκη με ένα μαύρο φόρεμα και λεοπάρ παπούτσια. Δεν θα σχολιάσω το ότι πάχυνε -δικαίωμά της, θα σχολιάσω όμως το ότι ντύθηκε σαν να μην πάχυνε. Η Rihanna επισκέφτηκε την Μαδρίτη για να παραβρεθεί στην απονομή των βραβείον MTV EMA αλλά και να μας δείξει την αγάπη της για το καμηλό φορώντας καμηλό μπερέ, καμηλό πλατό και φόρεμα με καμηλό επώμια! Το συνδυάζει με γκρι και για άλλη μια φορά αποδεικνύει πως ξέρει να ρισκάρει. Όσο για την Lady Gaga… η ιδέα της να ντυθεί κάτι ανάμεσα σε βασίλισσα του χιονιού και φαντασμαγορικό φάντασμα μας βγάζει από την βαρετή μονοτονία των celebrito-εμφανίσεων. Μπορεί η Victoria Beckham να θεωρεί ό, τι η Gaga έχει γίνει κακέκτυπο του εαυτού της, εντούτοις κάποιος πρέπει να εκτιμήσει το ότι καταφέρνει να ισορροπεί πάνω σε 25ποντες πλατφόρμες. Άσε που στο θέατρο του παραλόγου που ζούμε ίσως να είναι και η μόνη που παίζει το ρόλο σωστά!

Read More

And More