Πώς βγαίνουν οι σταρ για φαγητό; Κλέψε ιδέες για το βράδυ σου

To Σαββατόβραδο ενδείκνυται για έξοδο σε ένα εστιατόριο -με φίλους, με τον σύντροφό σου, με φίλες. Πριν κάνεις κράτηση, λοιπόν, ψάξε τη ντουλάπα σου! Τι θα βάλεις; Οι σταρ σου βάζουν ιδέες…

Ένα αέρινο φόρεμα; Κάτι pencil να τονίζει τις καμπύλες σου; Κάτι μίνι που θα αποκαλύπτει τα πόδια σου;
Σκέψου σε τι φάση είσαι; Ποια είναι η διάθεσή σου; Και φυσικά, σε ποιο εστιατόριο θα πας και με ποιον…

Η Katy Perry πηγαίνει για φαγητό στο L’Avenue στο Παρίσι. Βρίσκει το τέλειο φόρεμα για να συνδυάσει με τις μπλε μωβ ανταύγειες της (τις οποίες είδαμε για πρώτη φορά στα MTV Awards την περασμένη Δευτέρα) και φυσικά κερδίζει πόντους με τα θεαματικά ψηλοτάκουνα.
H Eva Longoria Parker φοράει για ακόμη μια φορά ένα φόρεμα από τη συλλογή της Victoria Beckham στο εστιατόριο Maze του Λονδίνου. Η Eva λατρεύει τα μίνιμαλ φορέματα της Victoria και την έχουμε δει σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις της να στηρίζει την στενή της φίλη.
Η Cameron επιλέγει την οδό του σέξι… ή μάλλον τη λεωφόρο του σέξι κόβοντας την ανάσα στο ανδρικό κοινό με L.B.D. και peep-toe ankle boots.

Ποτέ δεν είναι έκπληξη μια εμφάνιση της Kim με pencil φούστες. Αυτή η γυναίκα έχει βρει το κλειδί που θα ξεκλειδώσει το σεξαπίλ με τις καμπύλες της.
Η Milla Jonovich φοράει μαύρο καλσόν με άσπρες γόβες. Όχι, ούτε να το σκέφτεσαι…
Η Kate Moss δίνει το καλύτερο μάθημα του Σέξι! Με ένα πολύ απλό τρόπο συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω της! Επιλέγει μαύρα leggings, άσπρο loose τοπ και στενό δερμάτινο με όγκο στους ώμους.

Ποια σου αρέσει περίσσοτερο;

Read More

And More