Ψήφισε ποια διάσημη έκανε την πιο στιλάτη εμφάνιση αυτή την εβδομάδα!

Καθιερωμένη αγαπημενη η στήλη αυτή κάθε Σάββατο, μπορείς να χαλαρώσεις βλέποντας τις πιο στιλα΄τες εμφνάνίσεις της εβδομάδας και να πάρεις όλες τις λεπτομέρειες για το styling.

Tι φόρεσαν οι διάσημες πως το συνδύασαν με τι αξεσουάρ το νέταραν και κυρίως ποιόν σχεδιαστή εμπιστεύτηκαν για τα look τους.

Στην συνέχεια μην ξεχάσεις στο τέλος του άρθρου να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση και να κρίνεις ποια θα βρεθεί στην κορυφή του styling και αυτή την εβδομάδα.

1. Κim Kardashian

H Κim με maxi κίτρινο φόρεμα που αγκαλιάζει την σιλουέτα της και δείχνει πολύ sexy μέσα σε αυτό!Το συνδύασε άψογα με metallic πέδιλα και ethnic σκουλαρίκια!

2. Kendall Jenner

H Kendall Jenner με sequin σύνολο σε πράσινο χρώμα άκρως εντυπωσιακό που συνδύασε με embellished γόβες που έχουν pvc details.

3. Emily Ratajkowski

H Emily Ratajkowski με παλτό Prada καθώς φτάνει στο show του οίκου στο Μιλάνο συνδυασμένο με black leather μπότες.

4. Chrissy Teigen

Η Chrissy Teigen με cute mini  flared dress σε τέλεια μπλε απόχρωση του οίκου Valentino που συνδύασε άψογα με pvc πέδιλα!

5. Mel C

H Mel C με sequin κουστούμι που έχει neon details συνδυασμένο με black crop top και…sneakers!

6. Sofia Richie

H Sofia Richie φτάνει στο event για την παρουσίαση της νέας της συλλογής με το denim brand Rolla’s και φοράει τζιν από την collection της με blazer και leather bustier ζώνη.

7. Βella Hadid

H Bella Hadid φτάνει στο show του οίκου Fendi με leather coat του οίκου που συνδύασε με preppy πουλόβερ και loose δερμάτινο πατνελόνι!

8. Chiara Ferragni

Η Chiara Ferragni στο Μιλάνο λίγο πριν το show του οίκου Prada με total look του brand, γκρι wool παλτό και tartan midi φόρεμα!

9. Darby Stanchfield

Η Darby Stanchfield συνδυάζει το animal παλτό Baukjen με γαλάζιο δερμάτινο παντελόνι και κόκκινο top στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

10. Anna Wintour

H Αnna Wintour με look που αγαπάει, printed φόρεμα που συνδυάζει με κολιέ snake print boots και suede παλτό σε peach color!


Read More

And More