Ψήφισε την πιο καλοντυμένη celebrity του 2016!

Κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν και θυμόμαστε τις πιο glam στιγμές του 2016! Συγκεκριμένα, γυρνάμε το χρόνο πίσω, τσεκάρουμε τις πιο λαμπερές εμφανίσεις ξένων celebrities σε red carpet και event και φυσικά ψηφίζουμε την πιο καλοντυμένη, βάση του προσωπικού μας γούστου!

Εγώ, που λες, διάλεξα για σένα όλες τις εμφανίσεις που άξιζαν την προσοχή μας από την περασμένη χρονιά, πρόσθεσα σημαντικές πληροφορίες για το look που επέλεξε η κάθε διάσημη και από εκεί και πέρα το αφήνω πάνω σου να βγάλεις τη νικήτρια. Ποια, λοιπόν, είναι η σταρ του στιλ για το 2016; Μετακινήσου προς τα κάτω, δες αναλυτικά και ψήφισε…

Σίγουρα η Beyonce έχει το δικό της στιλ. Ρισκάρει χρωματικά, παίζει με τα prints και σίγουρα αποφεύγει τα boring κομμάτια. Για ακόμα μια φορά, λοιπόν, ψήφισε χρώμα και συγκεκριμένα ένα aqua gown με φτερά και λαμπερές λεπτομέρειες, από το σχεδιαστή Francesco Scognamiglio.

Η Gigi Hadid έχει εξελιχθεί σε ένα από τα αγαπημένα μας fashion icon. Είναι η έμπνευσή μας για casual εμφανίσεις, καθώς συνδυάζει φανταστικά πανωφόρια με κλασσικά jeans και sneakers, αλλά και να χαζεύουμε με τις ώρες στο internet τις red carpet εμφανίσεις της. Η Gigi στη συγκεκριμένη εμφάνιση επέλεξε ένα Atelier Versace look.

Η JLo έχει το δικό της μοναδικό στιλ και σπανίως θα τη δεις πολύ casual ντυμένη. Ακόμα και σε καθημερινές εμφανίσεις επιλέγει ψηλοτάκουνα παπούτσια, θηλυκά κομμάτια και ιδιαίτερα πανωφόρια. Σε αυτήν την εμφάνιση ρίσκαρε και κέρδισε. Επέλεξε ένα φόρεμα σε έντονο χρώμα από το σχεδιαστή Giambattista Valli Haute Couture και ολοκλήρωσε με μεταλλικά αξεσουάρ.

Η Taylor Swift έχει εξελιχθεί πολύ στιλιστικά από τότε που τη γνωρίσαμε. Η ίδια προτιμάει κυρίως girly ή preppy looks με retro πινελιές, που μας αρέσουν πολύ. Η Taylor σε αυτήν την εμφάνιση προτίμησε ένα color block σύνολο από τον οίκο Versace.

Η Blake Lively έχει αδυναμία στα lady like looks. Η πρώην μούσα του Karl Lagerfeld επιλέγει κυρίως κομψά κομμάτια σε midi γραμμές ή στενά φορέματα που αναδεικνύουν τη σιλουέτα της. Σε αυτήν την εμφάνιση επέλεξε ένα princess look που έφερε την υπογραφή της σχεδιάστριας Vivienne Westwood.

Μια από τις πιο αγαπημένες celebrities που ξέρει πραγματικά από σωστό στιλ και δεν πέφτει ποτέ σε παγίδες. Η Amal Alamoudin είναι πάντα κομψή, διατηρεί το ίδιο ύφος ακόμα και σε καθημερινές εμφανίσεις, ενώ σπανίως τη συναντάμε με sexy κομμάτια. Για αυτήν την εμφάνιση επέλεξε ένα φόρεμα με sequin στοιχεία και τούλι, από τον οίκο Yves Saint Laurent.

Η ηθοποιός Margot Robbie είναι cool, αλλά είναι και sexy! Πότε εμφανίζεται με looks που θυμίζει το κορίτσι της διπλανής πόρτας και πότε επιλέγει τα πιο hot items από τους καλύτερους σχεδιαστές. Εδώ βλέπουμε τη Margot με ένα gown από τη σχεδιάστρια Diane Von Furstenberg.

Ίσως δεν το περίμενες αυτό, αλλά η Zoe Saldana δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας, μετά από αυτή τη λαμπερή εμφάνιση. Η ίδια δεν μας έχει απασχολήσει αρκετά στο παρελθόν για τις στιλιστικές της επιλογές, αλλά η αλήθεια είναι ότι έκλεψε την παράσταση με αυτό το Dolce & Gabbana gown.

Ε-ΝΤΑ-ΞΕΙ! Όλες θυμόμαστε αυτή τη lady in red και sexy εμφάνιση της Bella Hadid. Η αλήθεια είναι ότι η ίδια επιλέγει πιο urban σύνολα σε καθημερινές εμφανίσεις, αλλά όταν πρόκειται για red carpet βάζει τα δυνατά της και φυσικά κερδίζει. Στη συγκεκριμένη εμφάνιση επέλεξε ένα Alexandre Vauthier σατέν φόρεμα.

Sexy στιλ ίσον Kim Kardashian! Αρκετές είναι οι φορές που έχουμε πάρει ιδέες από τα σύνολά της και ακόμα πιο πολλές είναι φορές που έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό λόγω των ανατρεπτικών στιλιστικών επιλογών που κάνει. Η πλέον αδυνατισμένη Kim φοράει ένα mini vintage φόρεμα από το σχεδιαστή John Galliano.

Είναι και top model είναι και style icon. Η Kendall Jenner έχει πάρει σίγουρα το στιλιστικό μικρόβιο της οικογένειας της, καθώς δεν μας έχει απογοητεύσει ούτε μια φορά. Ακόμα και με sporty σύνολα αν την πετύχεις, πάντα θα έχει ένα αξεσουάρ, μια λεπτομέρεια που αξίζει να σχολιάσουμε. Εδώ φοράει ένα φόρεμα Roberto Cavalli Couture.

Η Victoria Beckham είναι minimal και πολύ στιλάτη. Επιλέγει κυρίως μονόχρωμα κομμάτια, ενώ σπανίως θα τη δεις με φαντασμαγορικά print. Για ακόμα μια φορά ψήφισε minimal, επιλέγοντας μια jumpsuit σε ανδρικό στιλ που έφερε τη δική της υπογραφή φυσικά!

Τον τελευταίο χρόνο η Jennifer Lawrence μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ. Κάθε της εμφάνιση είναι θέμα σχολιασμού και κάθε της look μια επιρροή για εμάς. Δεν θα τη δεις εύκολα με jeans και φούτερ, καθώς παρά τη νεαρή της ηλικία έχει αδυναμία στα lady like σύνολα. Σε αυτήν την εμφάνιση φοράει Christian Dior μάξι φόρεμα από δαντέλα.

Η Karlie Kloss σε casual εμφανίσεις επιλέγει κυρίως preppy look. Έχει αδυναμία στο καρό, στα loafers και στα καπέλα. Αυτή η εμφάνισή της ήταν πηγή έμπνευσης για εμάς, καθώς ο μινιμαλισμός και η κομψότητα που χαρακτηρίζουν το σύνολο το κάνουν πιο εφικτό ώστε να το αντιγράψουμε. Η ίδια επέλεξε ένα formal βελούδινο φόρεμα με 3D floral στοιχεία.

Η Jessica Castain είναι από τις λίγες διάσημες που διατηρούν το vintage χολιγουντιανό αέρα. Στο ίδιο μονοπάτι, λοιπόν, βάδισε και σε αυτήν την εμφάνιση, επιλέγοντας ένα gown από τον οίκο Alexander McQueen.

Σίγουρα από τη Rosie Huntington-Whiteley έχουμε πάρει τις καλύτερες στιλιστικές ιδέες για airport looks. Τις περισσότερες φορές επιλέγει θηλυκά σύνολα, ενώ κάποιες άλλες bohemian outfits. Εδώ τη βλέπουμε με ένα κόκκινο gown από το σχεδιαστή Alexandre Vauthier.

Read More

And More