Σταρ… χωρίς υπερβολές!

Πολλοί σταρ επιμένουν στις λιτές δωρικές εμφανίσεις, πυροδοτώντας ευμενή σχόλια για το προσωπικό τους στιλ. Απλές φόρμες που αγκαλιάζουν το σώμα και υπογραμμίζουν το σεξ απίλ τους στέκονται αφορμές για εξαιρετικά stylish εμφανίσεις. Αποφεύγουν τους στιλιστικούς ακροβατισμούς και επιμένουν στην ασφαλή οδό του μινιμαλισμού.

H Diane Kruger φοράει ένα μίνι φόρεμα από τη φθινοπωρινή συλλογή του Emporio Armani. Η δύναμη του λευκού σε ένα καθαρό, κομψό, σχεδόν ορθογώνιο μίνι φόρεμα δημιουργεί μια λαμπερή αψεγάδιαστη εικόνα.


Σπάνια θα δει κανείς την Angelina Jolie με κάτι διαφορετικό από μίνιμαλ, διαχρονικά σύνολα. Η παλέτα που χρησιμοποιεί κυμαίνεται αυστηρά στους γήινους τόνους, στο άσπρο και στο μαύρο. Αγαπάει ιδιαίτερα τις nude γόβες και τις δερμάτινες τσάντες. Οι πένσιλ φούστες κολακεύουν πάντα τη φιγούρα της ενώ τα μίντι μονόχρωμα φορέματα έχουν γίνει συνώνυμα του προσωπικού της στιλ.


Η Jennifer Aniston έχει καταλήξει στο χρώμα, στο μήκος και στο στιλ. Οι επιλογές της περιλαμβάνουν με εκπληκτική συχνότητα τα γήινα χρώματα και ιδιαίτερα τις nude αποχρώσεις. Οι λιτές γραμμές και οι μίνιμαλ όγκοι είναι καθημερινότητα για το στιλ της. Ένας έξυπνος τρόπος να αποφεύγεις… τα αρνητικά σχόλια.


Η Jennifer Lopez δεν ήταν ποτέ μίνιμαλ. Απλώς δεν το είχε μέσα της. Τα πράγματα άλλαξαν όταν η Victoria μετακόμισε στο Holywood, ξεκίνησε τη δική της σειρά ρούχων και άρχισε να επιμελείται προσωπικά το στιλ των νέων φίλων της. Έδωσε ένα νέο άνεμο, ούριο προς την κομψότητα, για το στιλιστικό χαρακτήρα της Lopez.

Read More

And More