Τα πανωφόρια του χειμώνα και πως να τα συνδυάσεις σύμφωνα με τις σταρ

Ο χειμώνας συνεχίζει να δίνει την έγκρισή του για το πολυπόθητο κομμάτι της σεζόν, (που δεν είναι άλλο από το πανωφόρι), κι εμείς φυσικά συνεχίζουμε να το φοράμε με ευχαρίστηση. Βλέπεις, όταν η θερμοκρασία είναι αρκετά πεσμένη, δύσκολα μπορούμε να βγούμε εκτός σπιτιού χωρίς αυτό.

Αυτήν τη φορά και όπως πολύ καλά έχεις καταλάβει, το κεντρικό μας θέμα είναι το πανωφόρι. Μόνο που δεν θα σου αναφέρω σε ποιο πρέπει να επενδύσεις, ποιο δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου και ποια θεωρούνται must. Τα έχουμε πει ξανά και ξανά αυτά, εξάλλου. Αυτήν τη φορά, που λες, θα τσεκάρουμε τις εμφανίσεις των αγαπημένων μας σταρ, τι πανωφόρι έχουν επιλέξει οι ίδιες για να προστατευτούν από το κρύο και πως το έχουν συνδυάσει. Και να είσαι σίγουρη ότι κάτι από αυτά βρίσκεται και στην δική σου ντουλάπα, μιας και μέσα στις δικές τους προτιμήσεις ανήκουν οι γούνες, τα παλτό, τα leather jackets και τα σακάκια.

Αν αναζητάς λοιπόν, στιλιστική έμπνευση, δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από τις διάσημες που ξέρουν να ντύνονται και να συνδυάζουν. Γι’ αυτό λοιπόν σου προτείνω να κάνεις κλικ εδώ, να δεις τις διάσημες και τι φόρεσαν “από πάνω”, ώστε να είναι στιλάτες ακόμα και όταν η θερμοκρασία έχει μειωθεί κατά πολύ!

Read More

And More