Τελικά, και οι celebrities προτιμούν το μπικίνι. Εσύ;

Το μυαλό σου ταξιδεύει στο μαγιό σου. Ανυπομονείς να το βάλεις και να τρέξεις σε μια παραλία, να μαυρίσεις και να απολαύσεις τη μυρωδιά του αντιηλιακού! Η ζέστη είναι σχεδόν ανυπόφορη και η Κυριακή στην πόλη δεν είναι καλή ιδέα. Πριν ντυθείς και φύγεις λοιπόν για παραλία ρίξε μια ματιά στις επώνυμες επιλογές.

Οι πρώτες που υιοθετούν τις τάσεις είναι φυσικά οι celebrities. Αυτές και συγκεντώσαμε, να δεις, να σχολιάσεις, να πάρεις ιδέες και …να βουτήξεις στον κόσμο του μπικίνι!

H Έλλη Κοκκίνου επέλεξε λευκό μπικίνι με χρυσές λεπτομέρειες και statement στρογγυλά γυαλιά που έχουν πολύ πλατύ βραχίονα. Το λευκό μαγιό τονίζει πάντα την μαυρισμένη επιδερμίδα.
Η Φαίη Σκορδά μαζί με τον γιο της επισκέπτεται την παραλία του Αστέρα φορώντας ροζ μπαλαρίνες και πράσινο μπικίνι. Η Ελεονώρα Μελέτη συνδυάζει μαύρο κάτω μέρος με ασπρόμαυρο από πάνω σε παραλία της Αίγινας.

Το Ηolywood αγαπά τα μονόχρωμα μπικίνι σε έντονες αποχρώσεις. Η Rosie Huntington-Whiteley απολαμβάνει τον ήλιο του Μεξικό με ένα σέξι καυτό στράπλες μπικίνι.
Η Gwyneth Paltrow αναδεικνύει τη super γυμνασμένη σιλουέττα της με μπλε μπικίνι και κορδονάκια.
Η Kate Bosworth μας κόβει την ανάσα με κίτρινο μαγιό στην ακροθαλασσιά του Κανκούν. Η παραλία δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, ούτε κοσμήματα ούτε αξεσουάρ (παρά μόνο όσα σε προστατεύουν από τον ήλιο).

Το χρώμα του lime είναι μια πολύ ωραία απόχρωση για το καλοκαίρι και δη για το μαγιό! Η Kelly Rowland φοράει lime μαγιό με στριφογυριστό στράπλες πάνω μέρος ενώ στο κάτω μέρος έχει φαρδιά ζώνη. Η υπόθεση ψάθινο καπέλο είναι πολύ σημαντική για κάθε γυναίκα πριν από την εξόρμηση στην παραλία και η Kelly το ξέρει καλά!
Η Lindsay Lohan λίγο πριν (ξανά)τεθεί υπό περιορισμό απολάμβανε τα μπάνια της στο Μαϊάμι με μπλε ριγέ μπικίνι, μια σειρά από λεπτά βραχιόλια και ένα χοντρό τιρκουάζ κολιέ.
H Alessandra Ambrosio προτιμάει πισίνα και φοράει κόκκινο στράπλες μαγιό! Από αξεσουάρ επιλέγει λεπτά βραχιόλια, λευκά σκουλαρίκια και τα απαραίτητα γυαλιά.

Read More

And More