THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Μια ακόμα εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, με πρεμιέρες, special events και φυσικά πολλές λαμπερές εμφανίσεις από τις αγαπημένες μας stars! Kαι για ακόμα μια φορά εμείς σου ξεχωρίζουμε τις ωραιότερες εμφανίσεις που είδαμε…

Aπό την Kate Bosworth με Preen μέχρι την Emma Watson με Christopher Kane και την Kirsten Dunst με Louis Vuitton, δες λοιπόν κι εσύ που εντοπίσαμε τις καλοντυμένες αυτής της εβδομάδας.

Ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
Στα Extra television studios, στο Los Angeles, η Kate Bosworth φόρεσε ένα Preen φόρεμα με Nicholas Kirkwood γόβες.

/
Στο Audemars Piguet event στη Νέα Υόρκη η Olivia Palermo φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με γκρι γόβες.

/
Στο Bareitall + Bare AW15 Launch Event στο Los Angeles η Jessica Biel φόρεσε ένα μαύρο δαντελένιο τοπ με μπλε culotte και nude γόβες.

/
Στο Los Angeles η Alessandra Ambrosio φόρεσε ένα εμπριμέ playsuit με μαύρες εσπαντρίγιες.

/
Στο Just Jared event στην California η Suki Waterhouse φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα με suede jacket με κρόσσια και μαύρα sneakers.

/
Στο Regression press conference στη Μαδρίτη, η Emma Watson φόρεσε μια Christopher Kane φούστα με μαύρο τοπ και Andrew Watson γόβες.

/
Στο Electric Lady Studios anniversary party στη Νέα Υόρκη η Alexa Chung φόρεσε μια μίνι μαύρη φούστα με σατέν πουκάμισο και σανδάλια.

/
Στο The Voice press conference στο Los Angeles η Gwen Stefani φόρεσε μια μίνι εμπριμέ φούστα πουκάμισο από μέσα και μαύρες γόβες.

/
Στην πρεμιέρα τησ ταινίας I Am Ingrid premiere στη Στοκχόλμη η Alicia Vikander φόρεσε ένα Victoria Beckham φόρεμα με clutch Louis Vuitton.

/
Στην προβολή της ταινίας Sleeping With Other People στο Los Angeles η Kirsten Dunst φόρεσε ένα Louis Vuitton look.

/
Στο #AerieREAL Campaign launch η Emma Roberts φόρεσε ένα ασπρόμαυρο φόρεμα με μαύρα platform sandals.

/
Στο ίδιο event η Jaime King φόρεσε μια nude φούστα, με λευκό φανελάκι και χρυσά mules.

Read More

And More