Τι έχουν πάθει όλες με την μαρινιέρα;

Τι έχουν πάθει όλες με την μαρινιέρα; | tlife.gr

H μαρινιέρα εισέβαλε στην γκαρνταρόμπα μας εδώ και λίγους μήνες και από τότε δεν λέει να φύγει! Είναι ένα μοτίβο που χαρίζει στιλ και προσφέρει κομψότητα εύκολα χωρίς ιδιαίτερους στιλιστικούς ακροβατισμούς. Ταιριάζει σε όλες τις ώρες και φοριέται άνετα από το γυμναστήριο μέχρι το club. Τουλάχιστον έτσι γίνεται στον πλανήτη Holywood. Το αγαπάμε γιατί φέρνει πάντα στο μυαλό φωτογραφίες με τον Πικάσο και τη Chanel να φοράνε το αγαπημένο του μοτίβο με φόντο τη Μεσόγειο.

H Jennifer Lopez με Nike tank top σε μαριέρα πηγαίνει για ψώνια. Η Jennifer Love Hewitt τελειώνει το γύρισμα και επιστρέφει σπίτι με μακρυμάνικη μπλούζα. Η Stephanie Pratt ανυπομονεί να βάλει τα χειμωνιάτικα της ήδη από τα τέλη Αυγούστου.

Η Kate Beckinsale περνάει μια μέρα στο πάρκο με την οικογένεια της και μαρινιέρα on top. Η Emma Watson περιμένει ταξί στην Νέα Υόρκη φορώντας το αγαπημένο της trend. Μας αρέσει πολύ η navy ζώνη με την οποία τη στενεύει στη μέση! Η Eva Longoria επιλέγει μαρινιέρα και σε μίνι φόρεμα για τη βραδινή της έξοδο!

READ more