Τι φορούν οι σταρ όταν ταξιδεύουν; Πάρε ιδέες για τέλεια looks

Οι πιθανότητες να ταξιδέψεις αυτήν την περίοδο είναι πολλές. Μπορεί να μαζεύεις βαλίτσα για να απολαύσεις την άδεια και τις διακοπές σου, ή μπορεί απλά να έχεις κανονίσει μια μικρή εξόρμηση. Όπως και να έχει, σίγουρα σε λίγες ώρες, σε λίγες ημέρες, σε λίγο καιρό θα μπεις μέσα σε ένα καράβι, κτελ, αεροπλάνο, αμάξι, τρένο για να φτάσεις σε έναν προορισμό. Εμείς για να βεβαιωθούμε ότι θα το κάνεις με στιλ, κάναμε μια μικρή έρευνα και σου συγκεντρώσαμε κάποια celebrity travel looks για να εμπνευστείς.

Οι σταρ ταξιδεύουν πολύ, οπότε δεν αποτελεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι ξέρουν να ντύνονται σε τέτοιες περιστάσεις. Άλλες επιλέγουν άνετα και casual looks, άλλες πιο κομψά και θηλυκά, αλλά όλες έχουν ένα κοινό. Είναι στιλάτες και εντυπωσιακές.

Προς τα κάτω συγκεντρώσαμε τις πιο καλοντυμένες για να πάρεις ιδέες και να αντιγράψεις το στιλ που τράβηξε την προσοχή σου!

 

Η Marrgot Robbie επέλεξε ένα λινό μάξι φόρεμα και ένα ζευγάρι flatforms. Είναι άνετο και ιδανικό για όσες έχουν αδυναμία στα φορέματα.

 

Η Amal Clooney φόρεσε μια παντελόνα, ένα tank top και ένα ζευγάρι slippers. Τέλεια ιδέα για τις μανούλες που θέλουν να είναι άνετες για να προσέχουν τα παιδιά τους, αλλά δεν θέλουν να χάνουν το στιλ τους.

 

Μια παντελόνα κι ένα ελαφρύ πλεκτό ήταν τα βασικά κομμάτια που “έχτισαν” το look της Alessandra Ambrosio. Μας αρέσει πολύ που πρόσθεσε ένα καπέλο και σανδάλια.

 

Η Heidi Klum φόρεσε ένα μάξι φόρεμα σε συνδυασμό με σαγιονάρες. Το τέλειο είναι που έδεσε στη μέση της ένα denim jacket σε περίπτωση που κρυώσει από το aircondition.

 

H Emily Ratajkowski φόρεσε παντελόνα και crop top. Ολοκλήρωσε το look με denim jacket και σανδάλια.

 

Η Elle Fanning έχει να προτείνει κάτι πιο fresh και colorful. Φόρεσε ένα τζιν με ένα χρωματιστό πουκάμισο, κόκκινη ζώνη και stylish slides.

 

H Amber Heard ταξίδεψε σαν rock star. Επέλεξε ένα t-shirt κι ένα τζιν και ολοκλήρωσε το σύνολό της με slippers, ένα καπέλο και μια ζώνη.

 

Η Paris Hilton φόρεσε ένα μονόχρωμο και ρομαντικό στιλ. Ένα μάξι φόρεμα και μια ζακέτα ήταν τα ιδανικά κομμάτια για να ταξιδέψει. Φόρεσε λευκά γυαλιά ηλίου και μια mini bag και κάπως έτσι ολοκλήρωσε το σύνολό της.

 

Η Poppy Delevingne φόρεσε ένα τζιν, ένα λευκό τοπ και sneakers. Έκανε πιο ιδιαίτερο το αποτέλεσμα με ένα ριγέ σακάκι και μια oversized bag.

 

Η Proyanka Chopra επέλεξε μια παντελόνα κι ένα crop top τα οποία συνδύασε με λευκές γόβες και σακάκι. Κομψή και glam.

 

H Jessica Alba με wrap φόρεμα κι ένα λεπτό πανωφόρι. Μας αρέσει που πρόσθεσε ένα καπέλο και λευκά sneakers.

 

Η Olivia Munn επέλεξε ένα girly στιλ με βασικό κομμάτι ένα playsuit και μια ζακέτα. Πρόσθεσε μαύρα σανδάλια και γυαλιά ηλίου.

 

Η Kendall Jenner επέλεξε athleisure και ultra stylish look. Συνδύασε την ποδηλατική της βερμούδα με ένα ανδρικό πουκάμισο και λευκά sneakers και πρόσθεσε μαύρα γυαλιά ηλίου και αθλητικές κάλτσες.

 

Read More

And More