Βραβεία Όσκαρ: Οι καλύτερες εμφανίσεις όλων των εποχών που είδαμε στο κόκκινο χαλί

Έτσι όπως τα έχουμε υπολογίσει, έμειναν μόνο λίγες μέρες για την τελετή των Όσκαρ 2018, κι εκτός από τους νικητές της βραδιάς, αυτό που περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε, είναι τις καλοντυμένες που θα δώσουν το “παρών” στο κόκκινο χαλί. Εδώ και μήνες οι προσωπικοί στιλίστες των σταρ έχουν βάλει τα δυνατά τους, προσπαθούν να βρουν τα πιο τέλεια φορέματα, αξεσουάρ και κοσμήματα που θα “χτίσουν” την πολυπόθητη red carpet εμφάνιση. Και είμαστε σίγουρες ότι δεν θα μας απογοητεύσουν.

Λόγω αυτού του σημαντικού event, είπα να κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν και να θυμηθούμε τα πιο ωραία φορέματα όλων των εποχών που φόρεσαν οι διάσημες για να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί. Μακριά φορέματα υψηλής ραπτικής ντύνουν τις κομψές τους σιλουέτες και κάποια από τα πιο ακριβά κοσμήματα στολίζουν τα χέρια και το λαιμό τους. Ένα θέμα για να θυμούνται οι παλιές και να μαθαίνουν οι πιο νέες. Πάμε να δούμε τις εμφανίσεις …

 

To 2005 η Beyonce έκανε την εμφάνισή της με φόρεμα Atelier Versace το οποίο ήταν δημιουργημένο από velvet ύφασμα και αγκάλιαζε τις καμπύλες της.

 

Την ίδια χρόνια, η Charlize Theron επέλεξε ένα aqua Christian Dior gown από μεταξωτό τούλι.

 

Από το event εκείνη τη χρόνια δεν έλειψε ούτε η Natalie Portman, η οποία έμοιαζε σαν Ελληνίδα Θεά μέσα στο Lanvin φόρεμά της.

 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την εμφάνιση της Hilary Swank το 2005; Η ίδια επέλεξε ένα φόρεμα Guy Laroche σε minimal ύφος που άφηνε έξω την πλάτη.

 

Το 2006 η Michelle Williams έκανε την ανατροπή με ένα egg yellow dress Vera Wang.

 

To 2007 η Penelope Cruz φόρεσε ένα nude princess gown που έφερε την υπογραφή του οίκου Atelier Versace.

 

To 2012 η Gwyneth Paltrow απέδειξε ότι ο μινιμαλισμός είναι εκθαμβωτικός. Η ίδια επέλεξε ένα φόρεμα σε λευκό χρώμα και ίσια γραμμή, του σχεδιαστή Tom Ford.

 

Την ίδια χρονιά η Angelina Jolie έκανε αυτήν τη “διάσημη” εμφάνιση με το μαύρο φόρεμα Atelier Versace που άφηνε ακάλυπτο το ένα πόδι.

 

Ενώ οι περισσότερες διάσημες επιλέγουν maxi gowns, η Kate Bosworth το 2013 έκανε τη διαφορά με το ολοκέντητο μίνι φόρεμα Giambattista Valli Couture.

 

Το ίδιο έτος η Jennifer Lawrence επέλεξε ένα princess gown σε ρομαντικό χρώμα, του οίκου Christian Dior.

 

To 2014 η Lupita Nyong’o επέλεξε ένα αέρινο Prada φόρεμα σε aqua απόχρωση.

 

Το ίδιο έτος, η Kate Hudson επέλεξε ένα μεταξωτό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ του οίκου Atelier Versace.

 

To 2015 η Jennifer Lopez φόρεσε ένα nude φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και κεντημένο με πολύτιμους κρυστάλλους, του σχεδιαστή Elie Saab.

 

Την ίδια χρονιά η Rosamund Pike φόρεσε ένα κατακόκκινο skinny φόρεμα με δαντέλα και τονισμένη μέση, του οίκου Givenchy.

 

Εκείνο το έτος η Emma Stone προτίμησε ένα αστραφτερό φόρεμα του σχεδιαστή Elie Saab.

 

Η Naomi Watts φόρεσε ένα sparkly skinny φόρεμα του οίκου Armani Prive.

 

Το 2017 η Meryl Streep έκανε την εμφάνισή της με μια δημιουργία του σχεδιαστή Elie Saab σε navy χρώμα.

 

Την ίδια χρονιά η Michelle Williams επέλεξε ένα gown του οίκου Louis Vuitton.

 

P.S.: Μείνε συντονισμένη αγαπητή μου αναγνώστρια, καθώς σε λίγες μέρες από τώρα θα δεις πρώτη στο Tlife όλα τα looks που φόρεσαν οι σταρ στα Βραβεία Όσκαρ 2018.

Read More

And More