Wish List! Τι ζητούν οι Ελληνίδες celebrities από τον Άγιο Βασίλη;

Ρωτήσαμε και μάθαμε για σένα τι ζήτησαν από τον Άγιο Βασίλη για τα φετινά Χριστούγενα οι αγαπημένες μας ελληνίδες celebrities! Εάν έγραφαν γράμμα σήμερα, τι θα του ζητούσαν;

ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ
“Επειδή έχω μεγάλη τρέλα με τα γυαλιά ηλίου θα ήθελα παρότι είναι χειμώνας, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.”

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ
“Εάν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε μία τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια, θα προτιμούσα μια ωραία τσάντα.”

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ
“Θα ήθελα ένα πέδιλο για θαλάσσιο σκι, ένα καραόκε για να τραγουδάω με τους φίλους μου, ένα iPhone 4 και ένα πλοηγό για το αυτοκίνητο.”

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΣΠΑ
“Θα μου φέρει έτσι κι αλλιώς ένα τατουάζ που με αυτόν τον τρόπο θα ενώνει την οικογένειά μου αλλά δεν θέλω να απασχολήσω τον Άγιο Βασίλη φέτος γιατί μου τα έχει φέρει όλα μαζί.”

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ
“Το δώρο που θα ήθελα από τον Άγιο Βασίλη είναι υγεία και αγάπη. Αν ήθελα κάτι για εμένα θα ήταν παπούτσια, αλλά έχω αποδεσμευτεί τελείως από το lifestyle.”

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ
“Θα ήθελα ο Άγιος Βασίλης να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους που θα περάσουν άσχημα τα Χριστούγεννα λόγω οικονομικής κρίσης. Θα ήθελα επιπλέον ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για να τρέχω πιο πολύ.”

ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
“Θα προτιμούσα να μου φέρει ένα γούρι που να είναι τύπου κρεμαστό ή τύπου βραχιόλι ή για το λαιμό το οποίο όμως να λειτουργεί κιόλας γιατί πραγματικά να είναι γούρι και να το φοράω συνέχεια πάνω μου.”

ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ
“Αυτό που θέλω, μου το έχει φέρει ήδη! Θα ήθελα όμως και μια δερμάτινη μαύρη τσάντα για να χωράει πολλά πράγματα και ένα ζευγάρι σέξι ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες που να μπορώ να τις περπατάω!”

ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ
“Θα ήθελα δύο μάσκες χρυσές του θεάτρου για τον λαιμό που φορούσα και τις έχασα.”

ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ
“Θα ήθελε να μου φέρει ο Άγιος Βασίλης ένα ωραίο σταυρουδάκι”

ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
“Θα ήθελα μία ομπρέλα για τις ουρανοκατέβατες αναποδιές.”


Read More

And More