Celebrities στην καραντίνα! Οι instagram pics που ανέβασαν…

Άλλο ένα ΣΚ που μας βρίσκει μέσα στο σπίτι. Ζούμε μία καινούρια πραγματικότητα, είμαστε όλοι μέσα -για το καλό μας και η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει. Προσπαθούμε να συνηθίσουμε αυτήν τη νέα συνθήκη και κάνουμε υπομονή για να πάνε όλα καλά!

Σε αυτό είμαστε όλοι μαζί. Μας αφορά όλους. Χωρίς διακρίσεις. Έτσι σήμερα θα κάνουμε μια βόλτα στα social των επωνύμων. Τι κάνουν; Πώς περνάνε τις μέρες τους στο σπίτι; Τι ποστάρουν;

Σάββατο σήμερα και αφού κάνεις όλες σου τις υποχρεώσεις μπορείς να χαλαρώσεις με το παρακάτω αφιέρωμα με εικόνες από το instagram που ανέβασαν οι διάσημες και μας δίνουν ιδέες, μας εμψυχώνουν ή κάνουν χιούμορ για να χαλαρώσουμε.

Ας τις δούμε…

@gio_bat

H Giovanna Bataglia μένει σπίτι και φοράει home look με έμπνευση από την εσωτερική της διακόσμηση κάνοντας χιούμορ και ονομάζοντας το look της #camhomeuflage.

@kimkarsashian

Η Kim ανεβάζει φωτογραφίες από την νέα της συλλογή Skims με εσώρουχα και shapewear δίνοντας μας και μία ευκαιρία να χαζέψουμε την νέα collection που είναι ήδη διαθέσιμη online.

@alessandraambrosio

H Αlessandra Αmbrosio φοράει ένα καταπληκτικό μαγιό από την νέα καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί και μας θυμίζει με τον καλύτερο τρόπο πόσο ωραίο είναι το καλοκαίρι!

@bellahadid

Η Bella Hadid μας δείχνει μία φωτογραφία που τραβήχτηκε μήνες πριν κατά την εβδομάδα μόδας και μας λέει πόσο νοσταλγεί τη δουλειά της και την παρέα της.

@oliviapalermo

Η Olivia Palermo μας δίνει ένα styling tip για τα μαλλιά μας και μας προτείνει να φοράμε στέκες για να μην πέφτουν στο πρόσωπο μας όσο δουλεύουμε στο laptop, αλλά εκείνη επιλέγει την πιο εντυπωσιακή που μοιάζει λίγο με στέμμα.

@gigihadid

Η Gigi Hadid συμμετέχει στα stay home εξώφυλλα που κάνει το περιοδικό ID μέσω face time και ανεβάζει το δικό της που φωτογράφησε μόνη της στην καραντίνα!

@haileybieber

Η Hailey Βieber κάνει ένα διάλειμμα από την καραντίνα και ασχολείται λίγο με το μακιγιάζ παρόλο που όπως μας λέει δεν έχει κάπου να πάει αλλά δοκιμάζει νέα προϊόντα από την αγαπημένη της beauty line.

@dianekruger

Η Diane Κruger κάνει ένα διάλειμμα από τις… φόρμες και φοράει ένα όμορφο φόρεμα για ανανέωση και καλύτερη διάθεση. Ακολούθησε και εσύ το παράδειγμά της.

@gwynethpaltrow

H Paltrow ανεβάζει μία φωτογραφία που συνόδευε μία συνέντυξη που έδωσε πριν την καραντίνα και μας λέει πως της φαίνεται αιώνες πριν ενώ παράλληλα ανακοινώνει μία δωρεά της Goop -της εταιρείας της, για την πανδημία.

@chiaraferragni

Η Chiara Ferragni νοσταλγεί τις αδερφές της και ανεβάζει μία φωτογραφία από τις τελευταίες τους  διακοπές ενώ ανυπομονεί να τις ξαναδεί.

Read More

And More