Celebrities στην καραντίνα! Οι instagram pics που ανέβασαν…

Άλλο ένα ΣΚ που μας βρίσκει μέσα στο σπίτι. Ζούμε μία καινούρια πραγματικότητα, είμαστε όλοι μέσα -για το καλό μας και η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει. Προσπαθούμε να συνηθίσουμε αυτήν τη νέα συνθήκη και κάνουμε υπομονή για να πάνε όλα καλά!

Σε αυτό είμαστε όλοι μαζί. Μας αφορά όλους. Χωρίς διακρίσεις. Έτσι σήμερα θα κάνουμε μια βόλτα στα social των επωνύμων. Τι κάνουν; Πώς περνάνε τις μέρες τους στο σπίτι; Τι ποστάρουν;

 Kυριακή του Πάσχα σήμερα, αλλά ένα διαφορετικό Πάσχα, αφού λοιπόν θα μείνουμε μέσα  μπορείς να χαλαρώσεις με το παρακάτω αφιέρωμα,, με εικόνες από το instagram που ανέβασαν οι διάσημες και μας δίνουν ιδέες, μας εμψυχώνουν ή κάνουν χιούμορ για να χαλαρώσουμε.

Χρόνια Πολλά!

@kimkardashian

H Kim Kardashian λανσάρει ένα καινούργιο άρωμα με την μαμά της και ανεβάζει μία πολύ όμορφη φωτογραφία που είναι μαζί ενώ μας ενημερώνει για τα σπουδαία νέα.

@bellahadid

To διάσημο μοντέλο Bella Hadid θυματια παλαιότερα Πάσχα και ανεβάζει μία cute φωτογραφία που είναι μικρή κάνοντας τους followers της να λιώνουν.

@officaltamta

Η Τάμτα μόλις κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιου single και ανεβάζει φωτογραφία με epic look, pink blazer και ένα ανδρικό εσώρουχο, προμοτάρει την νέα της δουλειά και μας καλεί να μείνουμε σπίτι.

@haileybieber

H Ηailey Bieber αναπολεί τις ηλιόλουστες μέρες έξω, φοράει ένα Dior logo μαγιό και αναστατώνει τους followers της με το υπέροχο σώμα της.

@mirandakerr

Η Miranda Kerr ανεβάζει φωτογραφίες απο το τελευταίο της editorial και μας δίνει ιδέες για chic city looks μόλις βγούμε από την καραντίνα.

@chrismpo

H Χριστίνα Μπομπα ετοιμάζεται ντύνεται βάφεται και μας δείχνει ακριβώς το look που θα επέλεγε αν έβγαινε για καφέ, βεβαίως και δεν το έκανε αλλά εμείς χαρήκαμε το stylish look της.

@jlo

H Jennifer Lopez μας δείχνει μία φωτογραφία με παλαιότερο epic pink look και μας στέλνει την αγάπη της από την καραντίνα.

@carolinedemaigret

H Caroline de Maigret κάνει ένα διαγωνισμό και προσφέρει αυτό το τέλειο φόρεμα, πολύ ωραία κίνηση για όσες μένουμε σπίτι αλλά θέλουμε και ένα πασχαλινό δωράκι.

@chiaraferragni

Η Chiara Ferragni αναγκάστηκε να φορέσει πολλές φόρεμα λόγω καραντίνας αλλά κυρίως της δικής της συλλογής που μας τις δείχνει με τον καλύτερο τρόπο δηλαδή χαλαρή στο σπίτι!

@loudoilon

Άλλη μια στιλάτη Γαλλίδα μένει σπίτι φοράει ένα pyzama look και μας χαρίζει τέλει music live συχνά μέσα απο την καραντίνα που αξίζει να τα δεις!

 

Read More

And More