Celebrities στην καραντίνα! Οι instagram pics που ανέβασαν…

Άλλο ένα ΣΚ που μας βρίσκει μέσα στο σπίτι. Ζούμε μία καινούρια πραγματικότητα, είμαστε όλοι μέσα -για το καλό μας και η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει. Προσπαθούμε να συνηθίσουμε αυτήν τη νέα συνθήκη και κάνουμε υπομονή για να πάνε όλα καλά!

Η καραντίνα μπήκε στην ζωή μας χωρίς να την ζητήσουμε αλλά για καλό, άλλαξε συνήθειες και μας έβαλε σε ένα άλλο τρόπο ζωής που φαίνεται να μας δυσκόλεψε στην αρχή αλλά σιγά σιγά τον συνηθίσαμε.

Σε αυτό είμαστε όλοι μαζί. Μας αφορά όλους. Χωρίς διακρίσεις. Έτσι σήμερα θα κάνουμε μια βόλτα στα social των επωνύμων. Τι κάνουν; Πώς περνάνε τις μέρες τους στο σπίτι; Τι ποστάρουν;

@gisele

Tην παγκόσμια ημέρα γης η Gisele ανέβασε πολλές φωτογραφίες με τα παιδιά της και έδωσε ένα μεγάλο μήνυμα για την αγάπη και τον σεβασμό στην φύση καθώς και στο πως πρέπει οι γονείς να το μεταδίδουν αυτό στα παιδιά από πολύ νωρίς!

@chiaraferragni

H Chiara Ferragni μαγειρεύει ένα λαχταριστό τσιζκέικ και μας δίνει και ένα styling tip για stay home look συνδυάζοντας μία floral φούστα με ένα λευκό top.

@emrata

H Εmrata αναπολεί τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα και μας δίνει inspo για summer look συνδυάζοντας ένα κίτρινο φόρεμα σε maxi γραμμή με lace up μαύρα δερμάτινα σανδάλια.

@oliviapalermo

Η Olivia Palermo αναπολεί τις μέρες που περπατούσε στους δρόμους με τα…ψηλοτάκουνα αγαπημένα της παπούτσια ενώ μας θυμίζει με το look της πόσο classic είναι το πουά!

 

@alexachung

Η Alexa σπάει την καραντίνα και ανεβαίνει στην ταράτσα του σπιτιού της για μία φωτογράφιση, συνδυάζει ένα φόρεμα με βολάν και vintage ύφος με πέδιλα και… καλτσάκια, πως σου φαίνεται;

@jlo

Η Jennifer Lopez μας γράφει πόσο πρέπει να αγαπάμε την φύση και να την σεβόμαστε και ανεβάζει αυτή την φωτογραφία την παγκόσμια μέρα γης ενώ μας θυμίζει πόσο ωραίο ει΄ναι το λευκό ολόσωμο μαγιό!

@tamtaofficial

Η Tάμτα παίρνει μέρος στο #pillowchallenge και κλέβει τις εντυπώσεις, μπες στο instagram της και δες τα εμπνευσμένα look της!

@kendalljenner

Η Kendall θυμάται τις διακοές της και μας δείχνει τέλεια τοπία ενώ μας υπενθυμίζει πως τα μαγιό με prints είναι πάντα μία πολύ cool  επιλογή για της διακοπές μας.

@bellahadid

Η Bella Hadid πρωταγωνιστεί στην πρώτη FaceTime καμπάνια του Jacquemus και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό! O κόσμος της μόδας αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι όταν σκέφτεσαι out of the box πάντα βγαίνεις κερδισμένος!

@haileybieber

Η Hailey Bieber μπήκε στην κουζίνα με απόλυτο style και ετοιμάζεται να κάνει τα μαγικά της ενώ έγραψε στο post: a wife, a queen, a lady!

Read More

And More