Celebrities στην καραντίνα! Οι instagram pics που ανέβασαν…

Ζούμε μία καινούρια πραγματικότητα, είμαστε όλοι μέσα -για το καλό μας και η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει, και μπορεί για εμάς η καραντίνα να τελειώνει σιγά σιγά δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Η καραντίνα μπήκε στη ζωή μας -για καλό, αλλά μας άλλαξε τις συνήθειες και μας έβαλε σε ένα άλλο τρόπο ζωής που φαίνεται να μας δυσκόλεψε στην αρχή αλλά σιγά σιγά τον συνηθίσαμε.

Σε αυτό είμαστε όλοι μαζί. Μας αφορά όλους. Χωρίς διακρίσεις. Έτσι σήμερα θα κάνουμε μια βόλτα στα social των επωνύμων. Τι κάνουν; Πώς περνάνε τις μέρες τους στο σπίτι; Τι ποστάρουν;

@ana_de_armas

Το νέο κορίτσι του James Bond αλλά και η εκλεκτή της καρδιάς του Ben Affleck είχε γενέθλια και τα γιόρτασε σε ένα τέλειο σπίτι εκτός LA μαζί βεβαίως με τον αγαπημένο της και πολλές λιχουδιές.

@rosiehw

To πανέμορφο μοντέλο φοράει ένα φίνο πλισέ σύνολο και το συνδυάζει με ξύλινα βραχιόλια δίνοτας μας έτσι styling tips για κομψό stay home look.

@alexachung

Πώς θα φορέσεις το shorts σου στην καραντίνα; Η Αlexa το συνδυάζει με ένα πιτζάμα τοπ και κάνει ένα τέλειο stay home σύνολο που άνετα το φοράς και βράδυ στις διακοπές σου στο νησί με flat mules.

@kimkardashian

H Κim λατρεύει τα body και της πάνε και πάρα πολύ. Ανέβασε μία λήψη που είχε τραβήξει πριν την καραντίνα και μας αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πως αυτό το κομμάτι είναι τέλειο για όσες έχουν καμπύλες.

@irinashayk

To διάσημο μοντέλο διαβάζει και χαλαρώνει ενώ επιλέγει ένα παντελόνι που έχει seventies μοτίβα να το συνδυάζει με ένα γκρι hoodie και μας αρέσει πολύ.

@chiaraferragni

Η Chiara Ferragni λάνσαρε μία τέλεια συλλογή με την υπογραφή της και την συνεργασία της Champion και δεν σταματάει να φοράει σύνολα από αυτή την collection που είναι τέλεια για μέσα στο σπίτι.

@chismpo

H Xριστίνα Μπόμπα το έριξε στο διάβασμα μέσα στην καραντίνα και μας δείχνει της επιλογές της ενώ κρατάτει το χαλαρό stay home ύφος στον ντύσιμο της με τζιν και χαλαρό top.

@alessandraambrosio

To διάσημο μοντέλο ανεβάζει λήψεις από το τελευταίο της editorial και μας δείχνει πόσο ωραία είναι τα croset ρούχα για το καλοκαίρι και το beach style μας.

@vickykaya

H στιλάτη Bίκυ μας μιλάει για το τέλειο αυτό χρώμα που έχει το φόρεμα της και μας το συστήνει για τις καλοκαιρινές και όχι μόνο εμφανίσεις μας.

@kaiagerber

Σε απόλυτο ανοιξιάτικο mood είναι η Kaia Gerber και ανεβάζει φωτογραφία από καμπάνια του Marc Jacobs για το άρωμα Daisy Love, ενώ οι μαργαρίτες της πάνε πολύ!

 

 

Read More

And More