Celebrities στην καραντίνα! Οι instagram pics που ανέβασαν…

Άλλο ένα ΣΚ που μας βρίσκει μέσα στο σπίτι. Ζούμε μία καινούρια πραγματικότητα, είμαστε όλοι μέσα -για το καλό μας και η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει. Προσπαθούμε να συνηθίσουμε αυτήν τη νέα συνθήκη και κάνουμε υπομονή για να πάνε όλα καλά!

Σε αυτό είμαστε όλοι μαζί. Μας αφορά όλους. Χωρίς διακρίσεις. Έτσι σήμερα θα κάνουμε μια βόλτα στα social των επωνύμων. Τι κάνουν; Πώς περνάνε τις μέρες τους στο σπίτι; Τι ποστάρουν;

Δες ένα αφιέρωμα με εικόνες από το instagram που ανέβασαν οι διάσημες και μας δίνουν ιδέες, μας εμψυχώνουν ή κάνουν χιούμορ για να χαλαρώσουμε.

Ας τις δούμε…

@oliviaculpo

H πανέμορφη Olivia Culpo βρίσκεται σε καραντίνα και δοκιμάζει μερικά σύνολα που ίσως κάνουν και για…μέσα στο σπίτι ( χωρίς την τσάντα φυσικά)!Αντικατέστησε και εσύ αν θες τις παντόφλες με μπαλαρίνες, για να νιώσεις λίγο πιο όμορφα!

@katebosworth

H Κate Bosworth θυμάται πόσο είχαν προσπαθήσει σε αυτή την φωτογράφιση να έχουν καλές λήψεις όσο υπήρχε ήλιος και day light!Tώρα κάθε φορά που νιώθει τον ήλιο στο πρόσωπο της, όταν βγαίνει για μία μικρή βόλτα αισθάνεται ευγνώμων!

@kimkardashian

Bathroom Selfie! H Kim μαζί με τις αδελφές της λίγο πριν βγουν για φαγητό (παλαιότερα) ανεβάζει αυτό το post και γράφει πόσο της λείπει η Kendall Jenner που δεν είναι μαζί τους.

Η Selena Gomez, με το τέλειο stay home σύνολο, μαγειρεύει μαζί μάλλον με έναν ακόμη φίλο-φίλη της στην κουζίνα του σπιτιού της, και μας δίνει μία μεγάλη λίστα με ταινίες και μουσική για την καραντίνα!

@chiaraferragni

H Chiara δοκιμάζει όσα περισσότερα κομμάτια από την νέα της συλλογή και μας δείχνει πόσο τέλεια είναι για stay home looks!

@alexachung

H Αlexa ντύνεται για να εντυπωσιάσει όπως γράφει…τον εαυτό της, ενώ αναρωτιέται αν πρέπει να ντυθεί κάπως πιο ιδιαίτερα για το χειροκρότημα στο μπαλκόνι προς τους ανθρώπους που εργάζονται στην υγεία και θα γινόταν εκείνο το βράδυ.

@oliviapalermo

Σε ένα χαλαρό σύνολο η Οlivia προσθέτει ένα ζευγάρι floral γόβες για να της φτιάξει η διάθεση στην καραντίνα μία βροχερή μέρα όπως μας γράφει.

@ana_de_armas

Το κορίτσι του James Bond και του Ben Affleck ανεβάζει μία λήψη από το τελευταίο της editorial για ένα περιοδικό και μας φτιάχνει την διάθεση.

@haileybieber

Ήλιος, και το αγαπημένο ζευγάρι βρήκε την ευκαιρία να βγει λίγο από την καραντίνα και να μας δείξει πόσο ερωτευμένο είναι, η Hailey πάντως δεν αποχωρίζεται τους αγαπημένους κρίκους ούτε με τα stay home σύνολα της.

@bellahadid

To αγαπημένο άλογο νοσταλγεί η Bella Hadid και μας δείχνει φωτογραφίες από την τελευταία φορά που έκανε μαζί του ιππασία.

 

 

Read More

And More