13 celebrities σου δείχνουν πως να φορέσεις το δερμάτινο τζάκετ φέτος

Το δερμάτινο τζάκετ είναι ένα κομμάτι που επέλεξαν τα trends να φέρουν στο προσκήνιο και να “κλέψουν” από τις πιο εναλλακτικές κουλτούρες (τύπου: grunge, rock, metal). Εδώ και χρόνια λοιπόν, είναι το κομμάτι που αγαπάμε να φοράμε, κυρίως σε casual εμφανίσεις, τη φθινοπωρινή περίοδο. Βάση όμως των εξελίξεων στο χώρο της μόδας, πλέον τα φοράμε και το χειμώνα με την “τεχνική” του layering. Δηλαδή δερμάτινο τζάκετ μέσα από πλατό, κ.λ.π.

Αυτό το κομμάτι ξεκάθαρα ολοκληρώνει τα σύνολά μας με τον πιο στιλάτο τρόπο. Έχει την ικανότητα να “παντρεύει” το θηλυκό με το rock, το μοντέρνο με το διαχρονικό. Κι επειδή είμαι σίγουρη ότι έχεις ξεκινήσει να το εντάσεις στις εμφανίσεις σου (κι εγώ το φοράω), είπα να τσεκάρουμε τις εμφανίσεις των σταρ και πως το φορούν για να πάρουμε έμπνευση και να υιοθετήσουμε μερικά styling tips. Γιατί τα leather jackets πλέον προσαρμόζονται με ευελιξία στις εμφανίσεις και φέτος θα το φορέσουμε κάθε ώρα και σε κάθε περίσταση. Όπως δηλαδή κάνουν οι celebrities…

Η Diane Kruger επέλεξε έναν απλό συνδυασμό με βασικά κομμάτια μια μαρινιέρα κι ένα τζιν. Έδωσε ένα διαφορετικό teist με leopard μπαλαρίνες κι ένα μαντήλι στο λαιμό.

Και η Heidi Klum επέλεξε έναν minimal αλλά τόσο στιλάτο συνδυασμό, που άξιζε την προσοχή μας. Μαρινιέρα, λευκά sneakers και τζιν είναι οι σούπερ επιλογές για αυτό το ξεχωριστό item.

H Kendall Jenner απευθύνεται στις τολμηρές της παρέας και σε αυτές που αγαπούν τις λεγόμενες “βερμούδες”. Η ίδια συνδύασε το τζάκετ με denim μακρύ σορτς και ολοκλήρωσε με PVC πέδιλα.

Αν το κρύο… δεν σε αγγίζει, τότε θα λατρέψεις το στιλ της Stella Maxwell. Φόρεσε το leather με λευκό τοπ, μαύρο ντένιμ σορτς και ankle boots και κάνε sexy εμφανίσεις στην πόλη.

Η Kylie Jenner αποφάσισε να εντάξει αυτό το κομμάτι σε ένα athleisure look. Ακολούθησε τις ιδέες της και συνδύασε το τζάκετ με ένα track pants, rock tshirt και λευκά sneakers.

H Bella Hadid το ανάδειξε με μια ολόσωμη φόρμα σε burgundy απόχρωση και μαύρα αξεσουάρ.

Η Karlie Kloss αποδεικνύει ότι το leather jacket ταιριάζει και σε office looks. Η ίδια το συνδύασε με λευκό oversized πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και oxfords.

Η Shanina Shayk συνδύασε το leather jacket με ένα oversized pants κι έδωσε μια σέξι πινελιά στο σύνολο με ένα διάφανο τοπ.

Η Siena Miller επέλεξε να το αναδείξει με ένα harem pants, ένα πλεκτό πουλόβερ και ένα ζευγάρι πέδιλα.

Η Emma Watson το συνδύασε με μια μίνι φούστα, λευκό πουλόβερ και biker boots.

Και με την Alexa Chung θα περάσουμε στις λίγο πιο βραδινές εμφανίσεις. Σύμφωνα με τη στιλιστική της επιλογή (η Alexa ξέρει πολύ καλά από στιλ), το sequin φόρεμα ταιριάζει τέλεια και με δερμάτινο τζάκετ και με velver bag. Κράτησε αυτό το look για τις γιορτές!

Η Hailey Baldwin συνδύασε το LBD με ανδρικό δερμάτινο τζάκετ κι ένα ζευγάρι πέδιλα.

Η Sara Sampaio απέδειξε ότι ένα glam gown μπορεί τέλεια συνδυαστεί με το δερμάτινο τζάκετ και να είναι στιλάτο.

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image

Read More

And More