3 φορές που η Selena Gomez φόρεσε mini αυτή την εβδομάδα και μας τρέλανε!

Η Selena Gomez έχει νέα στυλίστρια και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Η popstar έχει κάνει μερικές μαγικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, οι οποίες έχουν γίνει talk of the town και όχι άδικα. Αυτή την εβδομάδα, η Gomez δίνει το «παρών» σε πολλά από τα shows των γαλλικών οίκων με αφορμή την Paris Fashion Week, και τα looks της είναι σίγουρα άξια προσοχής. Μετά το επικό casual but chic outfit της με το γκρι κοστούμι και τις γαλάζιες λεπτομέρειες, η Gomez συνέχισε να κλέβει τις εντυπώσεις, επιλέγοντας mini φορέματα. Τρία έχω μετρήσει εγώ μέχρι στιγμής σε μόλις 2 ημέρες.

Picture by: Aissaoui Nacer / SplashNews.com

Το πρώτο φόρεμα ήταν μαύρο, μακρυμάνικο, με τετραγωνισμένο μπούστο και έφερε την υπογραφή του brand Mach & Mach. Το είχε συνδυάσει με over-the-knee, λουστρινένιες μπότες Casadei. Η περίσταση; Ένα διασκεδαστικό nightout στο Παριζιάνικο club «DeFlower» το βράδυ της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου. 

Picture by: AbacaPress / SplashNews.com

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, η Gomez παρουσίασε κάτι πιο statement. Για μια βόλτα στο κέντρο της πόλης, επέλεξε ένα πουά, off-the-shoulder φόρεμα από Jacquemus. Ολοκλήρωσε την υπέροχη street style εμφάνισή της με ασημένια σκουλαρίκια Mejuri και μαύρα slingbacks από Versace.

Picture by: Aissaoui Nacer / SplashNews.com

Στην συνέχεια, το βράδυ της Τετάρτης, βγήκε για φαγητό με τον καλό της φίλο, Brooklyn Beckham. Για αυτό το event, η Selena επέλεξε ένα σατέν little black dress με στρας του ιταλικού label Versace. Το συνδύασε με μια oversized, δερμάτινη καμπαρντίνα, επίσης σε μαύρο χρώμα. Η στυλιστική πινελιά, που μου άρεσε, βασικά την εκτίμησα, ήταν πως κράτησε τα ίδια παπούτσια, τα ίδια σκουλαρίκια και την ίδια τσάντα, με τα οποία την είδαμε και το πρωί, στο look με το πουά φόρεμα. Κάπως πιο ανθρώπινο όλο αυτό, δεν συμφωνείς;

Read More

And More