Anya Taylor-Joy: Στο κόκκινο χαλί με rock δημιουργία που θυμίζει… Mad Max!

Το CinemaCon 2024 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Τρίτης 9 Απριλίου, το οποίο έλαβε χώρα στο Ceasars Palace στο Las Vegas. Η Warner Bros φυσικά και έδωσε το «παρών», προκειμένου να παρουσιάσει τις κινηματογραφικές παραγωγές  που φέρουν την υπογραφή της και πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2024.

Στο πλαίσιο αυτό, έγινε και η προβολή του Furiosa: A Mad Max Saga, ένα prequel του Mad Max, το οποίο πραγματεύεται την ζωή της πολεμίστριας Furiosa, πριν από τη συνάντηση και τη συνεργασία της με τον Mad Max. Στο ρόλο της Furiosa η Anya Taylor Joy, η οποία όπως ήταν επόμενο περπάτησε το κόκκινο χαλί της χθεσινής εκδήλωσης στο πλευρό του συμπρωταγωνιστή της, Chris Hemsworth. 

To look της αντλούσε την έμπνευσή του από τον ίδιο τον Mad Max. Πρόκειται για ένα ultra mini, δερμάτινο φόρεμα με λουριά και μεταλλικές λεπτομέρειες, το οποίο έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή Ludovic de Saint Sernin και είχε παρουσιαστεί στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για την σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

Το highlight του φορέματος ήταν το ιδιαίτερο δέσιμο στο λαιμό αλλά και το ιδιαίτερο τελείωμά του. Η Anya ολοκλήρωσε το look της με μαύρες, ψηλοτάκουνες γόβες.

Read More

And More