Ashley Graham: Το newspaper dress της μας θύμισε κάτι από Carrie Bradshaw

Ποια μπορεί να ξεχάσει το newspaper dress της Carrie Bradshaw; Από τις πιο statement εμφανίσεις της στο Sex and the City. Όπως άλλωστε και η signature tutu της, το κολιέ με το όνομά της, οι baguette bags της, τα πανάκριβα Manolo της και πολλά πολλά ακόμα (που δεν μας φτάνει ο χρόνος, να τα παραθέσουμε σε αυτό το άρθρο).

Μάλιστα, η πρωταγωνίστρια το είχε φορέσει και δύο φορές σε δύο διαφορετικές φάσεις της σειράς, αν θυμάστε οι φανατικοί. Όπως εγώ! Το συγκεκριμένο, ασύμμετρο φόρεμα με το ασπρόμαυρο print, που θύμιζε εφημερίδα, έφερε την υπογραφή του John Galliano, ο οποίος το είχε σχεδιάσει για χάρη της Spring/Summer 2000 couture συλλογής του οίκου Dior. Να θυμίσω σε αυτό το σημείο πως ο Galliano είχε εμπνευστεί το συγκεκριμένο print από ένα παρόμοιο που είχε χρησιμοποιήσει η Elsa Schiaparelli σε συλλογές της το 1935. 

Photo by James Devaney/WireImage

And just like that, η Ashley Graham εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουλίου στο Brooklyn, φορώντας ένα mini φόρεμα που μας έφερε κατευθείαν στο μυαλό το iconic αυτό σχέδιο που είχε βάλει η Sara Jessica Parker στην 3η σεζόν του SATC. Το curvy μοντέλο ωστόσο, επέλεξε μια φρέσκια και πιο λαμπερή εκδοχή: ένα bustier dress του brand Clio Peppiatt. Το φόρεμά της ήταν super mini, με ένα μικρό σκίσιμο στο πλάι. Το «ξεβαμμένο» τύπωμα εφημερίδας αλλά και οι αμέτρητες παγιέτες τους, δημιούργησαν το τέλειο combo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Η Ashley Graham ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα της Amina Muaddi και μια μίνι pouch bag, στολισμένη και εκείνη με στρας. Όσον αφορά τα μαλλιά της, είχε επιλέξει να κάνει beach waves, ενώ το μακιγιάζ της ήταν φυσικά λαμπερό και κινούνταν σε μπρονζέ τόνους.

 

Read More

And More