Bella Hadid: Aφήνει για λίγο πίσω το rodeo style και ποζάρει με 3 naked look για το λανσάρισμα του πρώτου της brand

Το λανσάρισμα της μάρκας ομορφιάς και ευεξίας της Bella Hadid, Ôrebella, είναι προ των πυλών. Η Χαντίντ δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τι ακριβώς περιλαμβάνει το λανσάρισμα, αλλά πρόσφατα, το super model έδωσε ένα teaser από την καμπάνια του brand στην οποία ποζάρει η ίδια και ήταν ξεκάθαρο ότι αφήνει πίσω της το cowboy style και φοράει 3 naked look για την φωτογράφιση.

 Στην πρώτη φωτογραφία, το σούπερ μόντελ πόζαρε μπροστά από  την ετικέτα της  Ôrebella  με marmaid style, διάφανο bodyένα κόκκινο halter top με μια ασορτί wraparound φούστα. Το σύνολο της έγινε ακόμη πιο λαμπερό με metallic details.

Στο επόμενο look βλέπομε ένα  one-shoulder διάφανο φόρεμα με floral σχέδια.

Ενώ για το τέλος η Hadid φοράει ένα διάφανο ύφασμα και έχει στολίσε το σώμα της με κοχύλια και κολιέ πάλι σε στιλ γοργόνας.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Οι τελευταίες εμφανίσεις της Hadid έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα ρούχα που φορούσε τους τελευταίους μήνες. Το τελευταίο διάστημα η Bella ενσωμάτωσε στοιχεία από το  γουέστερν στην γκαρνταρόμπα της, πιθανώς εμπνευσμένα από τον επαγγελματία καουμπόη φίλο της, Adan Banuelos.

 Όχι μόνο εγκατέλειψε προς στιγμήν τη στολή της καουμπόισσας για τη φωτογράφιση της καμπάνιας, αλλά είπε 3 φορές ναι στην naked τάση ένα στιλ που λατρεουν πολλά it girls όπως η Kendall Jenner και Suki Waterhouse.

Φωτογραφίες @bellahadid

 

 

Read More

And More