Bella Hadid – Marc Kalman: To ζευγάρι με το πιο cool street style

Τα τελευταία χρόνια, το 25χρονο μοντέλο Bella Hadid, είχε επίσημα σχέση με τον τραγουδιστή The Weeknd, (του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Abel Tesfaye) και φημολογείται ότι έβγαινε με τον Drake, αλλά τον Ιούλιο του 2021 ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες με τον νέο της αγαπημένο από τις Κάννες τον Μarc Kalman!

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής  Marc Kalman  εργάζεται εδώ και χρόνια με A-list πελάτες ενώ έχει  συνεργαστεί με τον πρώην φίλο της Kylie Jenner, Travis Scott και πολλές μάρκες μόδας, δημιουργώντας λογότυπα για την Εβδομάδα Μόδας Made και δουλεύοντας ως «βοηθός μόδας» για εκδόσεις όπως οι New York Times και το T Magazine.

Το ζευγάρι είναι χάρμα οφθαλμών γιατί εκτός από πολύ ερωτευμένοι έχει ένα δικό του μοναδικό στιλ που στηρίζεται σε oversized κομμάτια vintage στοιχεία 90s αναφορές και y2k fashion trends. Παρακολουθώντας τους είναι σαν να βλέπεις ένα editorial της Gen Z με baggy jeans college στιλ γραβάτες δερμάτινα παντελόνια και ιδιαίτερα αξεσουάρ.

Ας απολαύσομε μερικές από τις πιο cool εμφανίσεις τους και περιμένουμε ακόμη περισσότερς με το street style να απογειώνεται κάθε φορά που βγαίνουν μαζί.

Φωτογραφίες- Getty images/ Splash-Ideal Images

 

Λατρεύουν τα Dr Martens και τα φοράνε σχεδόν με όλα τα σύνολα τους ενώ τα γυαλία ηλίου τους έρχονται κατευθείαν από τα 90s.

H Bella συνδυάζει βερμούδες με μπότες και κάλτσες σε preppy style ενώ ο Μarc επαναφέρει τα grunge jacket σε γήινες αποχρώσεις.

 

Τα φαρδιά παντελόνια είναι για αυτούς «στολή» και τα συνδυάζουν για ολες τις περιστάσεις συνήθως με φουτερ και sneakers.

To athleisure στιλ τους περιλαμβάνει oversized vintage sporty jackets και κολάν ή φόρμες με δερμάτινα sneakers.

H Bella λατρεύει τις φούστες με μπότες και αναπάντεχα πανωφόρια όπως εδώ μία καρό κάπα ενώ ο Μarc συνδυάζει τα cargo παντελόνια με colorful φούτερ.

Η Bella λατρεύει τα vintage κομμάτια εδώ με καρό σακάκι και φούστα Vivienne Westwood ενώ κρατάει 90s τσάντα και ο Marc με κοτλέ παντελόνι και πλεκτή καζάκα σε athleisure city look.

Kαρό φούστα και zip φούτερ για την Bella που συνδυάζει τέλεια με καλτσάκια και αθλητικά ενώ ο Marc συνδυάζει σε grunge στιλ φαρδύ, παντελόνι, καζάκα και t shirt.

Φοράνε συνεχώς oversized jacket και τα συνδυάζουν τέλεια με cargo παντελονια και αρβιλάκια.

 

 

 

Read More

And More