Beyonce – Celine Dion: Δεν περπάτησαν στο red carpet αλλά εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους στα GRAMMYs

Tα Grammy Awards έγινα χθες το βράδυ και όλη η Μουσική Σκηνή έδωσε το παρών. Βραβεύσεις  lives συγκινήσεις και ένα εντυπωσιακό red carpet έκαναν την βραδιά μοναδική. Το Tlife σου συγκέντρωσε όλες τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί αλλά υπήρχαν και 2 που δεν περπάτηασν στο red carpet αλλά αξίζει να δούμε!

Photo by Kevin Winter/Getty Images for The Recording Academy

 

Photo by Francis Specker/CBS via Getty Images

Η Celine Dion έκανε μία εμφάνιση έκπληξη υπό του ήχους την αξέχαστης μπαλάντας της “The Power of Love” για να απονείμει το τελευταίο βραβείο Album Of The Year. Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση της ντίβας της μουσικής σκηνής μετά τη διάγνωση με το σύνδρομο Stiff Person, μία ανίατη ασθένεια που δυσχεραίνει τις κινήσεις και την καθημερινότητα της. Για την περίσταση η Dion επέλεξε Couture Valentino look, αέρινο ντραπέ φόρεμα που συνδύασε με wool coat σε υπέροχη pumking απόχρωση.

Photo by Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy

 

 Credit Photo /SplashNews.com 

Η Beyonce  έκανε και αυτή μία εμφάνιση έκπληξη και βεβαίως εντυπωσίασε με το… rodeo look.Ένα σύνολο κατευθείαν από το τελευτάιο show του Pharrell Williams για τον οίκο Louis Vuitton και την  ready-to-wear κολεξιόν Φθινόπωρο 2024 προσαρμοσμένο στην Diva της Μουσικής! Short suit με το μοτίβο του brand όλο κρύσταλλα, λευκό πουκάμισο και ζώνη με το λογότυπο LV. Ωστόσο το αξεσουάρ που απογείωσε την εμφάνισή της, ήταν το λευκό cowboy καπέλο!

Κεντρική φωτογραφία Getty Images

 

 

Read More

And More