Casual σύνολα που ζηλέψαμε αυτή την εβδομάδα στο instagram

Kάθε Σάββατο, κάνουμε εδώ στο Tlife την καθιερωμένη μας βόλτα στο Instagram των celebrities και βλέπουμε τα look που ξεχώρισαν. Τι φόρεσαν, πως το συνδύασαν και ποιες τάσεις  επέλεξαν αυτή την εβδομάδα οι διάσημες;Ας δούμε μαζί τα πιο ωραία casual look που ζηλέψαμε και ας πάρουμε ιδέες για τις δικές μας εμφανίσεις.

@bellahadid

H Bella Hadid με track pants και top που έχει sexy cuts, συνδυασμένα με super sneakers σε ασημένια απόχρωση.

@haileybieber

Τζιν παντελόνι με striped top απο την Hailey Bieber, στο outfits που απλά λατρεύουμε να φοράμε όλο το φθινόπωρο!

@ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιλεγεί ένα tailored παντελόνι σε μπεζ χρώμα, που συνδυάζει με λευκό πουκάμισο όχι κουμπωμένο, για sexy detail.

@demimoore

Σε χαλαρό ύφος η Dimi Moore απολαμβάνει τις διακοπές της και επιλέγει σετ με βολαν και flared παντελόνι σε λευκό και γαλάζιο χρώμα.

@foureira

Mία από τις μεγαλύτερες τάσεις φοράει η Eλενη Φουρέιρα, την crop ζακέτα, με τζιν και baseball hat δημιουργώντας το απόλυτο fall look.

@behatiprinsloo

Rock & sexy look από την Βehati  Prinsloo που συνδύασε βινίλ φούστα με t shirt και track booties.

@οfficialtamta

Navy stylish look από την Τάμτα, που φοράει μαύρο πλεκτό φόρεμα, καπελάκι ανάλογο και μπαλαρίνες με καλτσάκια.Απλά τέλειο.

@genevievevv

Έντονα χρώματα από την Ζενεβιέν Ματζαρί στα ρούχα που συνδύασε άψογαμε  platform loafers και καλτσάκια που δίνουν το twist που χρειάζεται!

@oliviapalermo

Μακριά φούστα με λευκό πουκάμισο και neon loafers φοράει η Olivia Palermo στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο και είναι πολύ stylish.

@chiaraferragni

Mε Etro total look η Chiara Ferragni  και αυτό το boho γιλέκο είναι απλά τέλειο!

 

Read More

And More