Celebrity εμφανίσεις που ξεχώρισαν για το στιλ τους αυτή την εβδομάδα

To instagram των διάσημων μας εμπνέει! Βλέπουμε τις στιλάτες εμφανίσεις τους και ανακαλύπτουμε τον δικό τους τρόπο να φοράνε τις τάσεις. Κάθε Σάββατο λοιπόν μέσα από αυτό το αφιέρωμα ανακαλύπτουμε celebrity outfits που ξεχώρισαν για το στιλ τους, χαζεύουμε ωραίες εικόνες και παίρνουμε έμπνευση και για τα δικά μας look. Eιδικά τώρα που πλησιάζουν γιορτές θέλουμε extra inspo για τις εμφανίσεις μας.

Enjoy!

Ιnstagram @alessandraambrosio

Μπεζ υπέροχο πλεκτό φόρεμα επιλέγει η Alessandra Ambrosio που συνδυάζει με camel αξεσουάρ παραδίδοντας μαθήματα styling.

Ιnstagram @foureira

H Ελένη Φουρέιρα διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη αλλά παραμένει τόσο στιλάτη, εδώ συνδυάζει ένα ριγέ σετ με φτερά που συνδύασε με φούξια γόβες και μας αρέσει πολύ.

Instagram @vikykaya_

Υπέροχη εμφάνιση της Βίκυς Καγιά με τζιν σορτάκι και σακάκι που αποτελεί και πρόταση για τις γιορτές.

Instagram @robzangardi

Denim σύνολο με διάφανο top και γούνα επιλέγει η Jennifer Lopez και εντυπωσιάζει με την επιλογή της.

Instagram @kendalljenner

H Κendall Jenner φοράει τζιν και ποζάρει με αμάνικο γιλεκο και τέλειο τζιν για να μας δείξει ότι τα τζιν είναι πάντα στην μόδα.

Instagram @kateyoung

Υπέροχο λευκό φόρεμα συνδυασμένο με χρυσά κοσμήματα από την Julianne Moore που αποτελεί και πρόταση για τα ρεβεγιόν που έρχονται.

Instagram @jennaortega

Η Jenna Ortega εκτός από goth queen στην νέα σειρά του Tim Burton, Wednesday επιλέγει και τέλεια tartan 70s κουστούμια και μας εντυπωσιάζει με το στιλ της.

Instagram @dianekruger

Η Diane Kruger με μία over the top εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με Balmain μίνι φόρεμα, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Instagram @chiaraferragni

Ολόσωμη φόρμα σε μαύρο χρώμα επιλέγει η Chiara Ferragni και την απογειώνει με large ζώνη. Αξεσουάρ που μπορεί να δώσει άλλο στιλ σε πολλά σύνολα σου.

 

 

 

 

Read More

And More