Celebrity εμφανίσεις που ξεχώρισαν για το στιλ τους αυτή την εβδομάδα

To instagrm των διάσημων μας εμπνέει! Βλέπουμε τις στιλάτες εμφανίσεις τους και ανακαλύπτουμε τον δικό τους τρόπο να φοράνε τις τάσεις. Κάθε Σάββατο λοιπόν μέσα από αυτό το αφιέρωμα ανακαλύπτουμε celebrity outfits που ξεχώρισαν για το στιλ τους, χαζεύουμε ωραίες εικόνες και παίρνουμε έμπνευση και για τα δικά μας look. Eιδικά τώρα που πλησιάζουν γιορτές θέλουμε extra inspo για τις εμφανίσεις μας.

Enjoy!

Instagram @stylemefresh

 

Aπό τις εμφανίσεις που έγινα viral μέσα στην εβδομάδα, η Kendall Jenner βγήκε μόνο με το καλσόν και βεβαίως όλοι αναρρωτιούνται αν αυτό είναι το νέο trend.To σύνολο της είναι Bottega Veneta.

Instagram @officialtamta

H Τάμτα με edgy εμφάνιση που συνδυάζει neon με δέρμα, θα μπορούσε απλά να είναι look σε editorial μόδας.

Instagram @sukiwaterhouse

Η Suki Waterhouse με διάφανο μαύρο φόρεμα που συνδύασε με ρετρό εσώρουχα και μας αρέσει πολύ.Τα διάφανα ρούχα ρούχα φέτος ειναι τάση και μία πολύ καλή πρόταση για τα festy loοk των γιορτών.

Instagram @alexachung

Υπέροχη εμφάνιση της Alexa Chung με suede γιλεκο και λευκό πουκάμισο που έχει μεγάλες μανσέτες! Μία λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά.

Instagram @chrismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα και η Μαρίνα Βερνίκου παραδίδουν μαθήματα στιλ με τα party look τους! Λατρέψαμε το σύνολο με δερμάτινη φούστα και βελούδινο κορμάκι αλλά και το μίνι γαλάζιο φόρεμα που ξεφεύγει από το καθιερωμένα.

Instagram @karliekloss

Ενα animal print κουστούμι θα δώσει στο καθημερινό σου στιλ αέρα νεοϋορκέζικο και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Η Karlie Kloss το συνδύσε με πέδιλα.

Instagram @nicolaannepeltzbeckh

Τα σετ με στράπλες top και μακριά φούστα είναι μία τέλεια 80s πρόταση για τις γιορτές και η Nicola Peltz απογείωσε το σύνολο της με sculpture σκουλαρίκια.

Instagram @ritaora

Ροζ διάφανο φόρεμα επιλέγει η Rita Ora που συνδυάζει με pink πέδιλα και συνδυάζει άψογα romantic με sexy στιλ.

Instagram @rosiehw

Πλεκτό φόρεμα σε caramel αποχρωση φοράει η Rosie Ηuntinghton και είναι απλά τέλεια. Ενα minimal όμορφο φόρεμα μερικές φορές αρκεί.

Instagram @thesofiakarvela

Η Σοφία Καρβέλα επιλέγει δαντελένιο κολά που συνδυάζει με φουτερ και δερμάτινο jacket σε μία εμφάνιση που απογειώνει το street style.

Read More

And More