Celebrity look που μας τράβηξαν την προσοχή για το στιλ τους

Κάθε Σάββατο εδώ στο Tlife κάνουμε μαζί μία βόλτα στο insagram και ανακαλύπτουμε celebrity σύνολα που μας τράβηξαν την προσοχή για το στιλ τους αυτή την εβδομάδα. Τι φόρεσαν οι διάσημες, ποια τάση επέλεξαν, πως συνδύασαν τα αξεσούαρ. Χαζεύουμε τέλειες φωτογραφίες και παίρνουμε και ιδέες για τα δικά μας χειμερινά look!

Instagram @kendalljenner

H Κendall Jenner ποζάρει στην νέα Jimmy Choo καμπάνια και ένα από τα look είναι total μωβ.Φόρεμα γόβες και τσάντα σε υπέροχο χρώμα που πάει πολύ στις καστανές.

Instagram @chrismpo

H Χριστίνα Μπόμπα λατρεύει το casual στιλ και συνδυάζει τέλειο ροζ πουλόβερ με τζιν παντελόνι δίνοντας μας τέλεια ιδέα για την εβδομάδα που ξεκινά.

Instagram @dualipa

Κλασικός συνδυασμός, μαύρο παντελόνι γκρι σακάκι και γαλάζιο πουκάμισο που η Dua Lipa απογείωσε με sparkling mules!

Instagram @fayskorda

H Φαίη Σκορδά συνδύασε ένα δερμάτινο παντελόνι με ένα statement σακάκι και του έδωσε αμέσως fresh look!

Instagram @haileybieber

H Hailey Bieber φόρεσε μία τεράστια ζώνη και μας έδειξε ότι τα 80s αξεσουάρ κάνουν δυναμικό comeback.

Instagram @llianapapageorgiou

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνδύασε άψογα ένα top με volume μανίκια και ένα metallic παντελόνι, κάνοντας μία από τις πιο stylish εμφανίσεις της εβδομάδας.

Instagram @jlo

Η Jennifer Lopez κόβει την ανάσα με romantic sexy φόρεμα του σχεδιαστή Giambattista Valli.

Instagram @oliviapalermo

Cool look από την πάντα stylish Οlivia Palermo που συνδυάζει ένα άνετο παντελόνι σε cacao χρώμα με κόκκινο ζεστό πανωφόρι και βεβαίως άνετα sneakers.

Instagram @toniasotiropoulou

Υπέροχο sequin φόρεμα με ανοιχτή πλάτη των Mi Ro επέλεξε η Tόνια Σωτηροπούλου και το συνδύασε άψογα με οπάκ καλσόν και γόβες.

Instagram @victoriabeckham

Τotal black εμφάνιση έκανε η Victora Beckham στο show του Rick Owens και τράβηξε όλα τα βλέμματα με το minimal look της.

 

 

 

 

Read More

And More