Celebrity σύνολα που ξεχώρισαν στο Instagram αυτή την εβδομάδα

Κάθε Σάββατο κάνουμε μαζί μία βόλτα στο Instagram και βλέπουμε τα πιο ωραία σύνολα που ανέβασαν οι διάσημες. Τι φόρεσαν πως το συνδύασαν ποια τάση ακολούθησαν. Χαζεύουμε ωραία outfit και παίρνουμε έμπνευση για τα δικά μας look την εβδομάδα που μας έρχεται. Enjoy!

H Lily Rose Depp με υπέροχο ροζ φόρεμα Chanel στο Φεστιβάλ κινηματογράφου στο Τορόντο, μας δίνει έμπνευση για να φορέσουμε αυτό το χρώμα και το φθινόπωρο.

@dutchesss_

Η Δούκισσα Νομικού φοράει σε φωτογράφιση denim look με disco vibes και ανανεώνει ένα basic σύνολο με neon κομμάτια, ιδιαίτερο jacket και γόβες σε φούξια χρώμα.

@haileybieber

Οι ζακέτες μπορούν σιγά σιγά να μπουν στην ζωή μας και αν ο καιρός το επιτρέπει να τις συνδυάσουμε με σορτσάκια και αρβιλάκια, «παντρεύοντας» καλοκαιρινά με φθινοπωρινά κομμάτια όπως η Hailey Bieber.

@officialtamta

Από τις πιο fashion εμφανίσεις της εβδομάδας, η Tάμτα ντύνεται για editorial και επιλέγει μαύρη φούστα με βολάν και πλεκτό top κάνοντας με statement καπέλο.

@emrata

Υπέροχο κόκκινο σύνολο από την Emrata, συνδύασε μία μακριά φούστα με τσέπες και ένα crop top άψογα.

@beyonce

Νeon vibes και για την Beyonce που φοράει ένα Balmain φόρεμα και κόβει την ανάσα.

@dualipa

Tα ριγέ σακάκι συνδυάζονται με sexy tops και τα 90s σύνολα επιστρέφουν μέσα από τον λογαριασμό της Dua Lipa.

@kendalljenner

Κατακόκκινη δημιουργία Givenchy για την Kendall Jenner σε εμφάνιση που τα σπάει !

@ismini_mini

Με σύνολο Deux Hommes εμφανίστηκε η Ισμήνα Παπαβλασοπούλου που ήταν απλά τέλειο και κάτι μας λέει ότι θα γίνει νέα αγαπημένη της στήλης αυτής.

@foureira

Τotal blue από την πάντα cool Ελένη Φουρέιρα σε σύνολο με χρώμα που και φέτος θα φορεθεί πολύ.

@oliviapalermo

Layering με body και ριγέ πουκάμισο προτείνει η Οlivia Palermo για την τζιν φούστα σου και πρέπει να το δοκιμάσεις και εσύ.

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More