Celebrity σύνολα που μας άρεσαν πολύ για το στιλ τους

Άλλο ένα Σάββατο που θα κάνουμε παρέα! Χαλαρώνουμε, απολαμβάνουμε την ξεκούραση τoυ weekend και κάνουμε μαζί μία ωραία βόλτα στο Instagram για να δούμε ωραίες εικόνες και τέλεια outfit. Oι διάσημες και το στιλ τους μας εμπνέουν και μαζί τους βλέπουμε πως φιλιούνται τώρα οι τάσεις ενώ παίρνουμε ιδές για τα δικά μας summer look!

Instagram @jlo

H Jennifer Lopez ποζάρει στην καμπάνια για την δική της συλλογή με παπούτσια φορώντας ένα colorful dress με υπέροχα χρώματα σε 60s style.

 

Instagram @chiaraferragni

H Chiara Ferragni επιλέγει ένα τζιν σορτσάκι που συνδυάζει με τέλειο fan t-shirt και μας δίνει inspo για ανανεωμένο denim look.

Instagram @foureira

H Ελένη Φουρέιρα κάνει preppy styling με το δικό της fast forward τρόπο συνδυάζοντας μία μίνι πλισέ φούστα με polo top και sparkling μπότες.

(Photo by Michael Campanella/Getty Images)

H Demi Moore επιλέγει ένα υπέροχο κασμιρένιο μάξι φόρεμα και εντυπωσιάζει με το quiet luxury style της.

Instagram @izabelgoulart

Η Izabel Goulart συνδυάζει ένα mini πλεκτό φόρεμα σε στράπλες γραμμή με λευκό blazer και δημιουργεί ένα sexy look που μας αρέσει πολύ.

Instagram @vickykaya_

Οι sunset αποχρώσεις είναι φέτος μεγάλη τάση, η Βίκυ Καγιά επιλέγει τέλειο φόρεμα σε sunset orange χρώμα και εντυπωσιάζει.

 

Instagram @kleliaandriolatou

Η Κλέλια Ανδριολάτου στο prive show του οίκου Louis Vuitton για την νέα συλλογή κοσμήματων που παρουσιάστηκε στην Ελλάδα με total look του οίκου, εντυπωσιάζει.

Instagram @kyliejenner

Σε ρομαντικό ύφος είναι η Kylie Jenner και φοράει τέλειο φόρεμα με volume μανίκια και floral σχέδια που μας αρέσει πολύ.

Reuters

Ολόσωμη φόρεμα με strapless σχέδιο και floral μοτίβο επιλέγει η Jessica Chastain και δίνει πρόταση για κάλεσμα σε γάμο ή βάφτιση.

Instagram @eugeniasamara

Φόρεμα με κουμπιά και λουλούδια επιλέγει η Eυγενία Σαμαρά που μας αρέσει πολύ για 24hour style.

 

 

Read More

And More