Chiara Ferragni: Το εξώφυλλο της L’Espresso, ο τζόκερ και οι μηνύσεις!

Η Chiara Ferragni το τελευταίο διάστημα δεν περνάει και την καλύτερη της φάση με τα Μέσα Ενημέρωσης. Λίγες μέρες μετά την συνέντευξη της όπου επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Fedez το ιταλικό εβδομαδιαίο περιοδικό L’ Espresso την βάζει στο «στόχαστρο» και την αποδομεί με ένα εξώφυλλο…ΣΟΚ!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη l’Espresso (@espressosettimanale)

Στο επεξεργασμένο εξώφυλλο η Ferragni εμφανίζεται σαν joker και το  άρθρο τιτλοφορείται ως «Η σκοτεινή πλευρά της Chiara».  Το άρθρο αναφέρεται στις κακές συνθήκες εργασίας που έχουν οι επιχειρήσεις της το πλήθος από στελέχη υπό έρευνα και γενικά έναν όμιλο εταιρειών όπου η διαφάνεια αμφισβητείται!

Όπως έγινε γνωστό, “η Φεράνι εξουσιοδότησε τους δικηγόρους της να αξιολογήσουν τη δυνατότητας προσφυγής σε κάθε ένδικο μέσο, συμπεριλαμβανομένου του αιτήματος χρηματικής αποζημίωσης για πρόκληση περιουσιακής ζημίας και μη, κατά της εταιρίας που εκδίδει το L’ Espresso».

Ο Φέντεζ, απάντησε εξοργισμένος ότι “τώρα περιμένει από το συγκεκριμένο περιοδικό, να ξεκινήσει έρευνα στην οποία να ασχοληθεί με τις δραστηριότητες και το παρελθόν του εκδότη του, του ιδιοκτήτη εταιριών του πετρελαϊκού τομέα, Ντονάτο Αματούρο”.

Τα πράγματα χειροτερεύουν συνεχώς για την ιταλίδα Infuencer και δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το φινάλε αυτής της αποκαθήλωσης που έχει ξεκινήσει καιρό τώρα.

 

Read More

And More