Claudia Schiffer: To supermodel των 90s γιόρτασε τα γενέθλια του στην Ελλάδα

Την Ελλάδα επέλεξαν για ένα ακόμη καλοκαίρι οι stars του εξωτερικού. Μύκονος, Πάρος, Σύρος και Αθήνα έχουν την τιμητική τους για τα πασίγνωστα ονόματα που «ψήφισαν» τη χώρα μας.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Κλόντια Σίφερ, η οποία για μια ακόμη χρονιά επέλεξε την Ελλάδα για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών αλλά και να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Μάλιστα το διάσημο μοντέλο αποκαλεί τη χώρα μας παράδεισο και δεν διστάζει να τη διαφημίσει στους εκατομμύρια followers της.

Την αποκάλυψη αυτή τη φορά έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια σειράς από φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι που οργάνωσε για τα γενέθλιά της σε πολυτελή εξοχική κατοικία.

Σε ένα από τα βίντεο που ανήρτησε η Κλόντια Σίφερ τη βλέπουμε με το μπικίνι της που έχει την υπογραφή των Dolce & Gabanna, λευκά γυαλιά ηλίου, όπου χαμογελά έχοντας στο χέρι της μια πεταλούδα, πηγή έμπνευσης της collection της, Cloudy Butterflies.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν ποζάρει στο εσωτερικό του σπιτιού, που έχει διακοσμηθεί ειδικά για τα γενέθλιά της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το διάσημο μοντέλο έρχεται στην χώρα μας, πέρσι ήταν στις Σπέτσες και ανέβασε συνεχώς φωτογραφίες από τις εξορμήσεις της.

Φαίνεται ότι λατρεύει την Ελλάδα και την έχει βάλει στις ετήσιες διακοπές της.

Φωτογραφίες @claudiaschiffer

Read More

And More