Couple Style: Ο Γιώργος Καράβας, η Ραφαέλα Ψαρρού και τα (G)Star looks τους, που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας τώρα!

Πριν λίγο καιρό είχα διαβάσει ένα άρθρο για το Couple Style, δηλαδή πως το στιλ που έχουν τα ζευγάρια δείχνει και το πώς είναι στη σχέση τους. Ζευγάρια που ακολουθούν τα ίδια trends και δημιουργούν stylish matching σύνολα (σύμφωνα με έρευνες) είναι πολύ αγαπημένα. Ας θυμηθούμε τους Biebers και τους Beckhams, που εδώ και χρόνια ακολουθούν το ίδιο dress code και, όταν φωτογραφίζονται μαζί, μας εντυπωσιάζουν! Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού είναι ένα τέτοιο ζευγάρι, που με το Couple style τους μας δίνουν έμπνευση και για τα δικά μας look!

Τόσο στις επίσημες εμφανίσεις τους όσο και στις πιο χαλαρές στιγμές, το ζευγάρι ξέρει πώς να συνδυάζει huge trends με το δικό του τρόπο ο καθένας. Το στιλ τους ακολουθεί τις ανάγκες της αστικής ζωής και δημιουργούν μαζί μερικά iconic look, επιλέγοντας πιστά το κορυφαίο street style brand G-Star! Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάς για στιλ, ας δούμε τι διάλεξε το ζευγάρι από την καινοτόμα G-Star συλλογή, που έχει ήδη κυκλοφορήσει στην αγορά!

Το everyday ντύσιμο τους είναι βγαλμένο από τα ‘90s. Το varsity jacket είναι τώρα το απόλυτο πανωφόρι στο street style και το ζευγάρι λέει «ναι» σε αυτό το huge trend!

 Ο Γιώργος Καράβας υιοθετεί ένα loose street style, με το jean Arc 3D σε raw denim απόχρωση και κόκκινο oversized varsity jacket. Συνδυασμός που έχει 24hour style και φοριέται παντού!

Βρείτε το μπλε unisex bomber jacket στο G-Star corner στο 3o όροφο του Attica City Link


Η Ραφαέλα Ψαρρού φοράει το unisex bomber jacket σε διαχρονικές αποχρώσεις του μπλε και το συνδυάζει με το best seller jean, Kate Boyfriend. Τέλειο;

 

Σε άλλη φωτογραφία το ζευγάρι έχει μία laid back διάθεση, με neutral αποχρώσεις που απλά θέλουμε να κάνουμε copy the look. Η Ραφαέλα εντυπωσιάζει επιλέγοντας total ανδρόγυνο G-Star σύνολο σε λαδί κοτλέ ύφασμα. Μας αρέσει που, αντί για top, επιλέγει γιλέκο και συνδυάζει με loose cargo pants που και αυτή τη σεζόν οι stylers δεν χορταίνουν να φοράνε.

Βρείτε το Worker Chino στο G-Star corner στο 3o όροφο του Attica City Link

Την ίδια αισθητική ακολουθεί και ο Γιώργος Καράβας, με το all time classic υφασμάτινο chino παντελόνι Worker και το λευκό top, που αποτελεί hero piece για το χειμωνιάτικο layering. Ένα διαχρονικά κομψό look που αξίζει να έχεις στην ντουλάπα σου.

Για τις βραδινές τους εμφανίσεις το ζευγάρι επιλέγει πάντα cool style. Εδώ φωτογραφίζονται με ατμοσφαιρικό και playful ύφος και μας παρουσιάζουν δύο βραδινά σύνολα που… τα σπάνε. Η Ραφαέλα φοράει το metallic παντελόνι Viktoria high rise Straight και κάνει την ανατροπή, συνδυάζοντάς το με cropped Track Jacket Slim, για να ξεχωρίζει. Μην ξεχνάς ότι το κόκκινο είναι το χρώμα της σεζόν!

 

Ο Γιώργος επιλέγει το iconic 3301 jean παντελόνι και το συνδυάζει με ένα κολεγιακό bomber jacket που φέτος πρωταγωνιστεί στο Unisex style!

Αν θες και εσύ να ανανεώσεις το στιλ το δικό σου αλλά και του αγοριού σου, τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις! Η G-Star έχει όλες τις προτάσεις για outwear με ΄90s στιλ, που φέτος κάνουν update την γκαρνταρόμπα (σας)!

Κεντρική διάθεση: Sport and Fashion Freedom, 212 00 03 710

Η ολοκληρωμένη συλλογή είναι διαθέσιμη στο G-Star corner στον 3ο όροφο του Attica City Link. 

@gstarraw_greece