Divorse rings: Η Εmily Ratajkowski μεταποίησε το δαχτυλίδι αρραβώνων για να γιορτάσει 2 χρόνια διαζυγίου!

H Εμιλι Ραταϊκόφσκι αποφάσισε, 2 χρόνια μετά το διαζύγιο της, να κάνει κάτι δραστικό με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της! Το διάσημο μοντέλο έκανε δώρο στον εαυτό της, δύο εντυπωσιακά δαχτυλίδια που δημιουργήθηκαν από το δαχτυλίδι του brand, Alison Lou, που της χάρισε ο πρώην σύζυγός της Σεμπάστιαν Μπέαρ-Μακλάρντ όταν της έκανε πρόταση γάμου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Γιατί να έχεις ένα μονόπετρο όταν μπορείς να έχεις δυο; Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε η @emrata η οποία δυο χρόνια μετά το επεισοδιακό διαζύγιό της από τον Sebastian Bear, αποφάσισε να «ξεθάψει» το δαχτυλίδι των αρραβώνων της και να το φορέσει ξανά. Όχι όμως όπως παλιά… Άλλωστε τίποτα δεν είναι όπως τότε. Το μετέτρεψε σε δυο υπέροχα δαχτυλίδια, τα «δαχτυλίδια διαζυγίου» όπως η ίδια έγραψε στην λεζάντα του post, στο οποίο ποζάρει γυμνή στο κρεβάτι φορώντας μόνο αυτά. Και η ζωή συνεχίζεται κορίτσια. Όχι θα κάτσει να σκάσει 

Η ιδρύτρια του jewelry brand δήλωσε: «Η ιδέα πίσω του ήταν να πάρουμε το πρώτο δαχτυλίδι και να το επαναπροσδιορίσουμε, για να σηματοδοτήσουμε το νέο κεφάλαιο στη ζωή της Έμιλι.Ακριβώς όπως ένα διαζύγιο είναι ο χωρισμός δύο ανθρώπων, έτσι και τα δαχτυλίδια είναι ο χωρισμός δύο πετρών. Τώρα, έχει δύο δαχτυλίδια που μπορεί να φορά περήφανα όλη μέρα και να της θυμίζουν πόσο δυνατή είναι». Η Εμιλι φωτογραφήθηκε με τα 2 ολοκαίνουργια δαχτυλίδια της στο Instagram και βεβαίως οι followers έκανα εκατοντάδες θετικά σχόλια!

Kεντρική φωτογραφία – @emrata

Read More

And More