Dua Lipa: Η απόλυτο fashion icon είχε γενέθλια και ντύθηκε… Rave Girl!

H Dua Lipa δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με το στιλ της. Τόσο στις red carpet εμφανίσεις της,  όσο και στις διακοπές της, είναι αστείρευτη πηγή έμπνευσης για όσες λατρεύουν το Y2K στιλ.

 Για να γιορτάσει τα 28α γενέθλιά της, η σταρ αποφάσισε να κάνει μία βουτιά στο παρελθόν και να πάρει ιδέα από το Rave στιλ που κυριαρχούσε στα 00s όπως έγραψε δίπλα στην φωτογραφία της: “Raving into my 28th year, thank you for the birthday wishes” .

Σίγουρα ένα λαμπερό φόρεμα γενεθλίων δεν θα ήταν η επιλογή απο την Μούσα της Gen Z .Έτσι αποφάσισε να φορέσει ένα tiny bralette με logo του οίκου Gucci και  χαμηλοκάβαλο buggy jean μωβ στο ίδιο στιλ που είχε φορέσει και η Madonna στα Grammy το 1999.

 (Photo By Barry King/Getty Images)

 

Η Lipa, ωστόσο έδωσε μεγάλη σημασία και στα κοσμήματα κάνοντας ένα εντυπωσιακό layering με κολιέ που είχαν κοχύλια και πέρλες,  αλλά αυτό που πρόσθεσε πραγματικά την αίσθηση του raver στο ντύσιμο της ήταν τα γυαλιά ηλίου  που έμοιαζαν να έχουν έρθει κατευθείαν από πίστα rave party της δεκαετίας του 2000.

Τέλος κράτησε μία sliver mini bag του οίκου Gucci για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της που μας εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά με το στιλ της.

Φωτογραφίες @dualipa

 

Read More

And More