Emily Ratajkowski: Από ποια διάσημη «έκλεψε» αυτό το γούνινο καπέλο

Η Emily Ratajkowski εντοπίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης και για μία ακόμη φορά το look της ήταν απόλυτα stylish. Επειδή οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν, οι τάσεις φθινόπωρο-χειμώνας 2023-2024  μπορούν σιγά σιγά να φορεθούν. Στην τελευταία της εμφάνιση, η Emily Ratajkowski έκανε αυτό ακριβώς συνδυάζοντας trends της σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

Picture by: Christopher Peterson / SplashNews.com

Έτσι φόρεσε δέρμα, το οποίο υιοθέτησε με ένα σακάκι που είχε παλαιωμένο στιλ, το συνδύασε με ένα ψηλόμεσο παντελόνι Courrèges, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Palermo της Puma, αλλά απ’ όλο το look της, το αξεσουάρ που έκανε τη διαφορά: ένα bob fluffy της Emma Brewin.Ένα statement αξεσουάρ που μας πηγαίνει πίσω στην δεκαετία του 1990 και μας θυμίζει την Pamela Anderson.

Photo by Evan Agostini/Liaison

H ηθοποιός είχε κάνει ένα εμβληματικό outfit με ένα παρόμοιο καπέλο που δεν ξεχνιέται. Τον Σεπτέμβριο του 1999 στα MTV Video Music Awards, η Pamela Anderson είχε κλέψει  τις εντυπώσεις με ένα ροζ καπέλο Ivy Supersonic, φέροντας τα furry hat στην κορυφή των 90’s trends.Τώρα φαίνεται ότι και η Εmily Ratajkowski λέει ναι σε αυτό το trend και μας αρέσει πολύ!

Kεντρική φωτογραφία Splash

Read More

And More