Emily Ratajkowski: Η απάντηση της στον καύσωνα είναι ένα ultra mini, floral φόρεμα

Καθώς οι αδερφές Kardashian τσακώνονται  μεταξύ τους για το ποια έκανε πιο επιτυχημένο γάμο στην Ιταλία, η Emily Ratajkowski αποδεικνύει πως μπορείς να κάνεις dolce vita, όχι μόνο στην καρδιά της Ιταλίας, από όπου άλλωστε προέρχεται ο όρος, που σε πιστή μετάφραση σημαίνει “γλυκιά ζωή”, αλλά και στο κέντρο της Νέας Υόρκης μια καυτή μέρα του Ιούλη.

Έχουμε συνηθίσει αυτή την εικόνα της Emrata, το να τριγυρνά δηλαδή στο Μανχάταν, παρέα με τον σκύλο της και μιλώντας στο τηλέφωνο. Έτσι κι έγινε και το πρωινό της Τρίτης 25 Ιουλίου. Ο φακός των παπαράτσι αποθανάτισε το μοντέλο να περπατά με ένα super mini, floral φόρεμα, που έμπλεκε επιτυχημένα ροζ και κόκκινους χρωματικούς τόνους. Σε μια γρήγορα αναζήτηση που κάναμε, το φόρεμα ήταν του αμερικάνικου brand Guizio. 

Photo by MEGA/GC Images

Η Emily Ratajkowski ολοκλήρωσε το casual outfit της με την δερμάτινη cross-body τσάντα του οίκου Loewe σε καφέ χρώμα, ένα ζευγάρι μαύρα, oversized γυαλιά ηλίου και sneakers. Δροσερό αλλά συνάμα stylish, αυτό το look είναι ό,τι πρέπει για τις μέρες του καύσωνα, αφού χαρίζει απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Read More

And More