Emma Watson: Το φόρεμα που φόρεσε στο Wimbledon, το έχει φορέσει ξανά. Θυμάσαι που;

Δεν είναι λίγες οι φορές, που η Emma Watson επιλέγει να φορέσει σε δημόσιες εμφανίσεις της κομμάτια που έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν. Βιώσιμη η τακτική της. Η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Wimbledon 2023 δεν ξεγλιστρά από την παραπάνω συνήθειά της. Η 33χρονη ηθοποιός επέλεξε ένα mini φόρεμα από δαντέλα, σε ιβουάρ απόχρωση, το οποίο έφερε την υπογραφή του οίκου Oscar De La Renta. Ποια ήταν η πρώτη φορά που είχε φορέσει το συγκεκριμένο; Το 2017! Πριν 6 ολόκληρα χρόνια δηλαδή… 

Photo by Dave Benett/Getty Images for evian

Εκείνη την χρονιά κυκλοφόρησε η ταινία “Beauty and the Beast”, στην οποία η Emma Watson πρωταγωνιστούσε. Σε ένα press event λοιπόν στο Los Angeles με αφορμή το promo της κινηματογραφικής αυτής παραγωγής, η ηθοποιός εμφανίστηκε με αυτό το δαντελένιο φόρεμα, το οποίο μάλιστα είχε επιλέξει σε συνεννόηση με την stylist της, Rebecca Corbin-Murray, επειδή όπως είχε δηλώσει “ο Oscar De La Renta σχεδιάζει με μια απίστευτη δεξιοτεχνία που με μαγεύει ενώ την ίδια στιγμή κάνει τα πάντα για να μειώσει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα”.

Photo by Vera Anderson/WireImage

Από ό,τι φαίνεται πρόκειται για ένα σχέδιο που η Watson μπορεί να φορέσει ξανά και ξανά και ξανά. Όλες έχουμε στην ντουλάπα μας μερικά τέτοια σχέδια. Αυτή τη φορά, η λάτρης του τένις, η οποία έδωσε το παρών στο Centre Court πλάι στον τραγουδιστή Lewis Capaldi και παρακολούθησε την πριγκίπισσα της Ουαλίας να δίνει το τρόπαιο στη φετινή πρωταθλήτρια του Wimbledon, Markéta Vondroušová, συνδύασε το εν λόγω φόρεμα με μαύρα αξεσουάρ: μαύρη, δερμάτινη mini bag και μαύρα σανδάλια με χοντρό τακούνι.

Read More

And More