H Beyonce σε μία extravaganza φωτογράφιση

H διάσημη τραγουδίστρια ποζάρει στο νέο τεύχος της αγγλικής Vogue και μιλάει για όλα. Αναφέρεται στην τωρινή κοινωνική και οικονομική κατάσταση τόσο στην Αμερική όσο και σε όλον τον κόσμο, θυμάται την γέννηση της κόρης της και πόσο αυτό της άλλαξε όλη την οπτική για την ζωή, αλλά και για την στιγμή που αποφάσισε να δίνει στον εαυτό της την χαρά που του αξίζει.

Η απολαυστική συνέντευξη συνοδεύεται από ένα εξίσου εντυπωσιακο ένα editorial μόδας, 20 σελίδων, με extravaganza σύνολα που η Beyonce αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο!H Vogue της αφιέρωσε 3 διαφορετικά εξώφυλλα όπου η Beyonce μας αποκαλύπτει 3 εντελώς διαφορετικά προσωπικά της στιλ!

Σε κάθε εξώφυλλο η Beyonce μας φανερώνει και ένα διαφορετικό εαυτό, σε μία εκδοχή εμφανίζεται με sexy ολόσωμο body του oίκου Μugler που κόβει την ανάσα!

Με neon total αθλητικό σύνολο που συμπεριλαμβάνεται στην νεά της συλλογή με την Adidas συνδυασμένο με χρυσά πέδιλα Jimmy Choo και basket hat!

Με avant garde σύνολο του οίκου Alexander McQueen με έντονους ώμους και ruffle details συνδυασμένο με γόβες στιλέτο και layering χρυσών κοσμημάτων.

Read More

And More