H Claudia Schiffer ετοιμάζει έκθεση αφιερωμένη στα supermodels των 90s

H Claudia Schiffer αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά supermodels των θρυλικών 90s και βεβαίως η μεγάλη της καριέρα κράτησε πολλά χρόνια μετά. Συνεργάστηκε με θρύλους τη μόδας περπάτησε σε εκατοντάδες catwalks έκανε αξέχαστες καμπάνιες για τους μεγαλύτερους οίκους  και πόζαρε στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών.

@kunstpalast

Τώρα λοιπόν αποφάσισε να δημιουργήσει ένα  inspiring project με θέμα την ζωή της σαν μοντέλο και όχι μονο την δική τη, την επική δεκαετία του 90. Πρόκειται να επιμεληθεί μια έκθεση φωτογραφίας με επίκεντρο τη μόδα των 90’s στο θρυλικό μουσείο Kunstpalast, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Düsseldorf.Η έκθεση η ίδια θα φέρει κοντά σπουδαίους φωτογράφους της «χρυσής» δεκαετίας, designers κι editors, σε ένα ταξίδι στο παρελθόν όπου θα ξαναζωντανέψουν Editorials iconic περιοδικών μόδας που έκοβαν την ανάσα.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Η έκθεση, η οποία θα διαρκέσει από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο του επόμενου έτους, θα περιλαμβάνει περίπου 120 εκθέματα, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών φωτογραφικών έργων μαζί με polaroids κι εξώφυλλα περιοδικών, καθώς και εικόνες και ταινίες που δεν έχουμε ξαναδεί από τα προσωπικά αρχεία της Schiffer. Θα παρουσιαστούν clicks μερικών από τους πιο αξιόλογους φωτογράφους μόδας εκείνης της δεκαετίας, μεταξύ των οποίων οι Ellen von Unwerth, Corrine Day, Arthur Elgort, Herb Ritts, Juergen Teller.

Μία μεγάλη έκθεση με ένα θέμα που παραμένει ψηλά για τους λάτρεις της μόδας!

Read More

And More