So cool!

H Emily Ratajkowski μόλις φόρεσε το κουστούμι της σεζόν!

Η Emily Ratajkowski μόλις λάνσαρε την νέα της συλλογή Εmrata x Nasty Gal σε συνεργασία με το brand Nasty Gal που είναι επηρεασμένη έντονα από τα δεκαετίες 80’s  και 90’s !

Το 29χρονο μοντέλο έχει ήδη κερδίσει τον τίτλο του απόλυτου Νasty Gal  χάρη στην ίσχυρή της προσωπικότητα και η ίδια έχει δηλώσει σχετικά : «Νιώθω ότι η μόδα μπορεί να είναι μια υπέροχη γιορτή του εαυτού σου! Η επιλογή του τι θέλεις να φορέσεις μία δεδομένη ημέρα είναι ένα εντυπωσιακό, συναρπαστικό συναίσθημα. Μου αρέσει να παίζω με τα ρούχα και νομίζω ότι όλοι πρέπει να θυμόμαστε ότι η μόδα δεν πρέπει να λαμβάνεται πολύ σοβαρά. Θα πρέπει να είναι διασκέδαση!».

Στα πλαίσια της προώθησης λοιπόν της νέας αυτής συλλογής η Emrata φόρεσε ένα σύνολο από την νέα collection και εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης!

Η επιλογή της είναι ένα εντυπωσιακό κουστούμι που μας τράβηξε αμέσως την προσοχή! Crop σακάκι με έντονους ώμους και wide-leg παντελόνι, το συγκεκριμένο look έχει επιρροές από τα 80s, αλλά δεν δείχνει καθόλου ρετρό!

Εμφάνιση που σε πάει… παντού! Στο γραφείο, για ποτό, στην βόλτα ακόμη και επίσημο σε κάλεσμα, το συγκεκριμένο σύνολο είναι ιδανικό!Η Emrata το συνδύασε σε city ύφος με sneakers και τους αγαπημένους κρίκους!

Read More

And More